Wi-Fi u kuci

poruka: 35
|
čitano: 14.776
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Wi-Fi u kuci

Uzmi ovaj asusov http://cpudoo.com/2260-asus-rt-n10e.html. Prema ovom što vidim na asusovim stranicama http://www.asus.com/Networking/RTN10E/#overview čini mi se da ima dobru dokumentaciju što će ti olakšati konfiguraciju i spajanje.

14 godina
neaktivan
Wi-Fi u kuci

Ok, hvala ti na pomoci

Maloprije sam kontaktirao ove iz MISS.net-a(jer njihov internet koristim) i pitao ih vezano za ovo i rekli su mi da navratim kod njih u kancelariju i ako budu imali na stanju wireless modem da ce mi zamijeniti ovaj moj koji trenutno imam, pa necu mmorati nista kupovati. A u slucaju ako ne budu imali onda cu uzeti ovaj Asus-ov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wi-Fi u kuci

E pa super, to ti je svakako najbolja opcija da ti oni daju wifi ruter sa ugrađenim kabelskim modemom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wi-Fi u kuci

Moze preporuka rutera nekog sto jeftinijeg a da opet nesto i valja?

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wi-Fi u kuci

Zdravo nedavno sam dobio novi mobitel LG e440. Imam svoj kucni wi fi router.Problem je kada sam prvi put spojio se na wi fi sa novim mobom bilo je sve uredu ali kasnije kada sam se prikljucio na wi fi nakon 5 minuta pise da je spojeno ali nemogu unici ni na jedan browser niti mogu nesto preuzimati,moram restartirati router da se ponovo mogu spojiti na wi fi.Kada ne restartiram router nemogu se spojiti samo pise spremljeno,zasticeno kada kliknem na tu mrezu nemoze se spojiti jel pise Problem autotenticnosti i nikako se nemogu spojiti na mrezu ako ne restartiram.Prije nego sto sam dobio novi mob kod moga buraza je sve normalno radilo on ima samsung galaxy mini ali kada sam sad uzeo novi mob nemozemo se spojiti niti ja niti on na mrezu isti je problem.AKO ZNATE KAKO DA OVO RIJESIM MOLIM VAS ODGOVORITI KAKO

GoranD.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice