VMC Modem problem

poruka: 2
|
čitano: 1.625
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
VMC Modem problem

imam vipov broadband stick k3565-z i spajam se na internet preko vmc lite. kad se pokusam spojit. uredno mi pronadje mrezu i kad stisnem da mi se spoji pojavi m igrešku 635... sve sam probao kako su napisali u uputama al neide pa me zanima kako postavit dial-up postavke za povezivanje za vip?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: VMC Modem problem
Fiksy kaže...

imam vipov broadband stick k3565-z i spajam se na internet preko vmc lite. kad se pokusam spojit. uredno mi pronadje mrezu i kad stisnem da mi se spoji pojavi m igrešku 635... sve sam probao kako su napisali u uputama al neide pa me zanima kako postavit dial-up postavke za povezivanje za vip?

Prvo deinstaliraj pa ponovo instaliraj ali prije toga moraš prvo imstalirati Microsoft.NETFramework 2.O te programi nalazi svaki DVD BUG, kad je gotov onda instaliraš VMC lite i sačekaj kad bude gotov, onda podesiš redom na Postavke - Općenito - Pokretanje i Izlaz - stavi kvačicu na Pokreni ovaj program kao inače i stavi kvačicu Zatvorite prozor ali program kao inače i dolje ostala dvije kvačica uključena. Sad  kad sve podešeno i restartaj i sačekaj oko 2-5 min  povežii na net.  Jer kod paljenja počinju servisi redom paliti i moraš samo malo čekati dok ne izvrše pa tel onda na net. Osmijeh

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice