Molim riješenje ovakvoga problema koji mi se javlja već dosta dugo na kompjuteru (stolno računalo) koji je žično spojen na router koji ima mogučnost bežičnog spajanja. E sad nebi problem ni bio uočljiv dok ne stavim nekakav video s YouTube-a da pogledam, a kad ono trza nemilice (bar u početku kasnije nije toliko učestalo al isto trza da nemogu pogledat video s mirom u komadu). Imam i laptop koji je spojen na router preko bežične veze i kod njega nema nikakvih problema znači sve normalno bez trzanja i ićega, kako sad to, nekako mi je logičnije (možda se varam) da je veza u mom slučaju isprekidana na laptopu, a ne na stolnom računalu koji je spojen direktno na router. Kompjuter testiran na viruse, masu puta skeniram sa: RegClean Pro (trial), TuneUp Utilites 2013 (trial) i CCleanerom i nađu probleme i riješim ih. Čistio sam registarsku bazu, deinstalirao višak programa. Uglavnom nema šta nisam napravio. Dolje su slike sa speedtest.net koji prilikom svakog novog testiranja daje i različite rezultate.
EDIT: Molim vas bilo kakvo riješenje, jer ovo je nemoguče izdržati, strašno iritira neprestano trzanje.