Trzajući (isprekidani) Internet!

poruka: 5
|
čitano: 3.593
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Molim riješenje ovakvoga problema koji mi se javlja već dosta dugo na kompjuteru (stolno računalo) koji je žično spojen na router koji ima mogučnost bežičnog spajanja. E sad nebi problem ni bio uočljiv dok ne stavim nekakav video s YouTube-a da pogledam, a kad ono trza nemilice (bar u početku kasnije nije toliko učestalo al isto trza da nemogu pogledat video s mirom u komadu). Imam i laptop koji je spojen na router preko bežične veze i kod njega nema nikakvih problema znači sve normalno bez trzanja i ićega, kako sad to, nekako mi je logičnije (možda se varam) da je veza u mom slučaju isprekidana na laptopu, a ne na stolnom računalu koji je spojen direktno na router. Kompjuter testiran na viruse, masu puta skeniram sa: RegClean Pro (trial), TuneUp Utilites 2013 (trial) i CCleanerom i nađu probleme i riješim ih. Čistio sam registarsku bazu, deinstalirao višak programa. Uglavnom nema šta nisam napravio. Dolje su slike sa speedtest.net koji prilikom svakog novog testiranja daje i različite rezultate.

EDIT: Molim vas bilo kakvo riješenje, jer ovo je nemoguče izdržati, strašno iritira neprestano trzanje.

ANTI_Fejzbukovac
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 23:55 (Riba).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Trzajući (isprekidani) Internet!

- Spoji se sa laptopom žično na ruter. Ako se problem ponavlja, napravi sljedeće:

- Provjeri jeli mrežni(lan) kabel ispravan. Umjesto njega stavi drugi.
- Skini zadnje drivere za mrežnu karticu.
- Spoji mrežni kabel na drugi priključak(port) na ruteru.

- Pročitaj ovaj post. Možda pomogne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 1:05 (D1001).
17 godina
neaktivan

Koji provider?

Ja imam isti problem s B.netom vec neko vrijeme i smrzava veza istodobno na 3 kompa.

Par sekundi drop i onda je sve ok par min pa opet.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Trzajući (isprekidani) Internet!
Dr.Malenica kaže...

Koji provider?

Ja imam isti problem s B.netom vec neko vrijeme i smrzava veza istodobno na 3 kompa.

Par sekundi drop i onda je sve ok par min pa opet.

Točno B.net, prvo mi je bio problem wireless veza koja je pucala, onda sam ih zvao i rekao im da mi to riješe (neznam kako se to odvijalo, mislim da sam zvao 2 puta) i ajde svaka čast više nemam tih problema, al sad ovo, tako da ih zovi i reci im da ti to šta prije riješe i da ti komp. treba, itd itd.

Ah ništa :( ne preostaje mi drugo nego malo pogledat ovo šta mi je predloženo iznad pa ako i dalje bude problema onda zovem njih.

PS: router je spojen žično na matičnu, nemam mrežnu karticu.

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
neaktivan

A sve to je pocelo otkad su radili onaj update za tompson modeme.

Zvati i zlostavljati ih, nema druge.

I meni restart modema popravi vezu na neko vrijeme...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice