Spajanje Routera i Laptopa

poruka: 5
|
čitano: 3.948
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jutro svim korisnicima,dakle Doma imam KLasicnu mrezu interneta preko Poe adaptera
iz kojeg izlazi lan kabal koji ukljucujem direktno u laptop ili racunar .. nemam modema niti drivera samo ukljucim u bilo koje racunalo i ima pristup internetu

Mene sad zanima da li mogu prije racunara staviti Wirliess Router (poslije Poe adaptera) i da imam wirliess

Zanima me da li je potrebno dva racunara za wirless da li mora biti desktop spojen sa routerom pa da bi imao wirliess ili moze samostalno router da radi .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel moguce da mi ne moze pomoci
da pojednostavim ,moram li router biti spojen na racunalo stolno da bi imao na laptopu wirless

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Spajanje Routera i Laptopa

ruter netreba biti spojen da bi imao wireless
koj tuter imas ima li uopce wlan

15 godina
neaktivan

http://terabajt.ba/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=338&category_id=51&option=com_virtuemart&Itemid=74

router sa linka dakle wi fi router,nemam ga jos namjeravao sam ga kupiti a imam samo laptop kuci ,pa me zanima moze li raditi zasebno router da nije spojen ni najedan racunar a da imam na laptopu internet odnosno signal sa routera,nadam se da me raumijes

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Spajanje Routera i Laptopa

da moze raditi ti se na ruter spajas preko wireles lan-a  to je isto ko i lan samo nema žice
možda češ morati spojiti preko lan kabela  ruter samo da ubacis sve postavke u njega i kad ih ubacis i sve namjestis radit ce ti bez problema

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice