U sobi mi je jako slab internet i jako često puca. Soba je od modema udaljena cca. 10-ak metra... Može li se kako u postavkama modema namjestiti jači signal?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji je wi-fi standard (a,b,g,n)?
Koji modem/ruter? Ako ima vanjsku antenu, pokušaj ovo staviti na nju, trebao bi dobiti 10ak posto (za besplatno rješenje, poprilično dobro). U postavkama teško da možeš išta promijenit, obično je 100% snaga default postavka.
Izreži onaj predložak, nalijepi aluminijsku foliju na njega i savij ko na slici te postavi na antenu od rutera.
Koji je wi-fi standard (a,b,g,n)?
Kamo da to nađem?
Koji modem/ruter? Ako ima vanjsku antenu, pokušaj ovo staviti na nju, trebao bi dobiti 10ak posto (za besplatno rješenje, poprilično dobro). U postavkama teško da možeš išta promijenit, obično je 100% snaga default postavka.
Izreži onaj predložak, nalijepi aluminijsku foliju na njega i savij ko na slici te postavi na antenu od rutera.
Imam Gigaset SX73 WLAN dsl... Napravio sam to odavno i stavio na antenu... Pojača malo ali svejedno često puca... Zar nebi trebalo nekamo biti namještanje jačina signala tj. da se može smanjit i pojačat?
Kupis si bolju antenu cca 200kn i nemas problema. Jedino tako mozes pojacat signal.
U internet pregledniku upisi 192.168.1.1 te upisi password "user" . ides na advanced, pa na wireless i stavis si 100% ili superG. Ovo je samo ako si t-com
Hvala jspknzvc07... Već mi je postavljeno na 100% a postavio sam i superG ali svejedno ništa... btw. imam drugi modem(stariji, jer sam dobio novi), šta mislite da njega postavim u bridge mod?
Definitivno će pomoći.
Definitivno :)