Resetiranje veze

poruka: 3
|
čitano: 1.945
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Resetiranje veze (Bnet)

Imam problem sa internetom, prije jedno mjesec dana počela mi se resetirati veza iz čista mira otprilike svakih pola sata, što nije bio slučaj u dosadašnjih godinu dana.

Problem je što me to strašno nervira jer igram Counter strike online i svako malo mi blokaje. Također, ping mi je veći nego inače, ali nije npr kao kad skidaš nešto sa torrenta pa da skače oko 300-400, već je nonstop između 50-120. Je li moguće da se netko spojio na moj net, te da samo surfa po cili dan i ništa ne skida? to mi je nekako nategnuto, a inače koristim bnetov najjeftiniji flat paket, enkripcija je wpa-psk, šifru san proba promijeniti na postavkama modema i gle čuda, kad kaže upiši staru šifru, ja je upišem i kaže mi da to nije ta? O.o

Spojen sam žicom, al cimer mi je wireless i obojici se isto događa. Molim vas nemojte samo napisat zovi službu za korisnike, to mi je zadnja opcija da me tamo vozikaju...postoji li možda neki način da vidim ko je spojen?

Pozdrav svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Resetiranje veze

Kaj ti u admin sučelju routera ne napiše koja računala su spojena?

ako ne, možeš pokušati s netscanom. Mali je programčić i brzo će ti napraviti scan određenog subneta. Vjerojatno će upecati nekoga ako ti je spojen. Kaj se lozinke tiče, nju ti je najlakše riješiti resetiranjem na tvorničke postavke. Prije toga svakako potraži svoj router na netu i njegovu defaultnu admin lozinku. Kada ga resetiraš na tvorničke postavke, skonfaj ga ispočetka. I upikni si kabl, jer wireless nikako nije najsretnije rješenje za FPS u multiplayeru.

EDIT: Sad vidim da si ti spojen kablom, a cimer bežično. Nemoj mu reć da prijeđe na kabl. Lakše buš ga pwnal. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 8:39 (Langsdorff).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Resetiranje veze

Evo slike jednog programčića i šta mi je izbacio jutros i koje je sve veze našao ovih dana, moj komp je blažujka, cimerov ante a ovaj je uvik ukljuučen sa ip adresom .001, a ostali ponekad.

čini mi se da je default za bnet i ciscov modem da se ne upisuje ništa kad pita za admina i password. problem je taj što sam već jednom probao malo prčkat po enkripciji i sve zeznuo i sad san u dilemi da li da ponovo pokušam. :/

EDIT: znam za to sa wirelessom, cimer još uvik misli da san malo bolji od njega na serveru, hehehehehe {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice