Problemi sa konekcijom.Moze pomoc?

poruka: 14
|
čitano: 7.094
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako.Imam problema sa konektovanjem racunara na internet.Imam kucni ruter i wifi radi normalno.Problem je u tome sto vucem kabal od rutera do kucnog racunara i kad sve to skopcam u desnom donjem uglu na racunaru pise "internet access" ali ne mogu pretrazivati,stranice su nedostupne. Kad taj isti kabal ukopcam u laptop sve radi kako treba.Da li neko zna u cemu je problem?

Unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problemi sa konekcijom.Moze pomoc?

-potreban (ispravan) driver za mrežnu karticu (lan/wlan)

-antivirus, firewall i sl. blokira..

-oštećen priključak-kontakt..

-ISP (npr kod nas Bnet, cable-modem router prepozna PC po MAC adresi, samo njega pušta, druge blokira, reset modema.).

-postaviti auto IP (ili ručne postavke) za mrežnu, ovisi kako je podešen modem-router (DHCP).

to su neki od mogućuh uzroka, ali potrebna je i konkretna greška koju sistem prijavi, pokušaj 'repair' ili što se već nudi u opcijama.

treba 'pingati' i dati podatke.

u CMD: ipconfig /all ipconfig /flushDNS ipconfig /renew ... i pingati router.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan

imam problem sa spajanjem  laptopa na svoj wirless ...naime ..kada upalim komp  spoji se nakratko par minuta i radi ali pritom pokazuje wirless ikonica da nije spojen..i nakon par minuta izbaci  veza.i vise uopce ne spaja dok ne restartam racunalo..  ..tada opet isto  ..par minuta i  off..

slika poruke koja se pojavi kad izbaci iz neta 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

evo ovako izgleda ,,a trenutno je spojen ..lozinku prihvaca ali pise da nije spojen 

radi se o drugom racunalu.....

prvo racunalo sve radi normalno,,,znaci iskon net je ok ,,problem je u racunalu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 15:36 (dezus).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ima li koga ,,hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najvjerovatnije si upisao krivu lozinku.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ne..jer se nebi spajalo uopce 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

a i na kabel je isto ..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav, neznam gdje bi pital,,pa ću tu ,kako postati spojiv na mobilnom internetu? da li je moguće?ako da ,kako.

Live to win!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

itko ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BuhaBT kaže...

Pozdrav, neznam gdje bi pital,,pa ću tu ,kako postati spojiv na mobilnom internetu? da li je moguće?ako da ,kako.

Misliš kako postaviti hot-spot da preko njega s drugim uređajima možeš ići na net?

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
BuhaBT kaže...

Misliš kako postaviti hot-spot da preko njega s drugim uređajima možeš ići na net?

Ne,Nespojiv sam,Ne mogu uplodat torrent na privatni tracker,crveni X je,port je zatvoren,na uttorent je također žuti trokut ,nije zelena kvačica, na adslu sam normalno mogao u postavkama routera namjestiti port da mi je spojiv i da mi ga firewall propusti,da mogu upat torrent na tracker,i da drugi mogu normalno skidati od mene kad se prikvače,ovak skida samo onaj tko je spojiv. Sad jasnije? Ako je,da li se može kak srediti..sumnjam,ali čisto pitam ako netko ima znanje za ovo.

Live to win!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 14:40 (BuhaBT).
11 godina
neaktivan
dezus kaže...

evo ovako izgleda ,,a trenutno je spojen ..lozinku prihvaca ali pise da nije spojen 

radi se o drugom racunalu.....

prvo racunalo sve radi normalno,,,znaci iskon net je ok ,,problem je u racunalu 

evo mene ponovo...i drzim se teme ,,ali me nitko ne dozivljava vec tjednima

16 godina

@ dezus. .. vidi na slici, prepoznaje WPA enkripciju, ali na tvojoj mreži je vjerojatno WPA2, kojeg vjerojatno wlan adapter-driver ne podržava (star). Na routeru promijeni na WPA (ili WPA2/WPA i probaj.

.. i password natipkaj u notepadu (copy-paste)..

-ako se spojiš, moraš odspojiti LAN, jer XP ne zna baratati s dvije linije.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 18:07 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice