Problem mi je kada koristim internet surfam (google, facebook itd.) često mi odjednom stane i preglednik odgovara kako nema internet vezu. I tako stoji par minuta kad ga ostavim na miru i kasnije opet sve normalno. Ali ja sam na skaypu i razgovaram preko njega i dalje. Znaci u vrijeme kad razgovaram na skaypu (sto je dokaz da mi internet radi) mi preglednik govori da nema mreže i ostale aplikacije koje koriste internet također tako reagiraju. Koristim Firefox kao preglednik al mislim da nije do njega problem jer kad i pokusam u IE također neće. Zvao sam T-com podršku ali oni su mi rekli da nije do njih. Ovo mi se već duže vrijeme događa. Nadam se da neko ima rijesenje mojih problema jer sam vise lud zbog toga. nemogu normalno surfat. Svaki savjet je dobrodošao zato hvala unaprijed svima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li ti se to događa samo kad je skype upaljen?
Rekao bih da skype blokira port, pa bi trebalo promijeniti port preko kojeg će se skype spajati.
pa stalno mi je skaype upaljen.... probat cu pa cu vidit ako je to problem...
Da nije do kabla to sve mi se isto desava jer sa komsijom delim adsl internet i on nekad nesto radi pa mi iskljuci kabal od interneta i tako isto mi bude mozda ti se negde kabal prekino malo pa nekad dodje pa nestane...
Ovaj prije sam koristila bežićni internet i d-link i on se pokvario. Mislila sam kako je kvar u njemu te sam kupila novi tp-link.Instalirala sam sve moguće za tp-link i htjela se povezati s internetom na početku nije uopče išlo ali kasnije bi se povezao i odmah prekinuo mrežu. Zvala sam i t-com službu za korisnike i nosila komp na popravak al nije bilo nikakve greške u kompu. I onda mi se više nije dalo natezat s bežično mrežom pa sam kupila kabel i sad koristim žičani internet. Al sad sam kupila mobitel koji ima Wi-Fi i nemogu se povezat na kučni internet preko moba. I neznam više u čemu je problem pa ako mi može tko reći u čemu je stvar?