Pomoc oko neta

poruka: 4
|
čitano: 1.182
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko neta

pozdrav porebna mi je pomoc oko neta.Vec dobar period koristim internet AdSL na dva racunara.Internet provajder je imao neke popravke pa mi net nije radio par dana.Nakon sto su ga osposobili na prvom racunaru imam net a na drugom nemam pise kao LIMITED OR NO CONECTIVITY.Internet je M:tel ADSL HUawei modem racunari spojeni kablom.Ako neko zna kako da ponovo soposobim hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc oko neta

e sada sam intalirao win 7 i sada mi pise undefined network zna li kako to da rijesim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko neta

provjeri dal je eneable-an DHCP na routeru.

Win Only....
15 godina
Pomoc oko neta

Stisni wibndows tipku i slovo r, u cmd upisi ipconfig, stisni enter, mora ti pokazati adresu koje je racunalo dobilo i gateway, ako adrese i/ili gateway-a nema, (ili je adresa je neka bez veze), racunalo ti ne vidi router. Probaj spojiti comp u router umjesto onog koji radi, i ako ni tad ne radi, nesto je do tvoje kartice, a ako opet ne radi, vjerojatno je do routera. U HR vecina routera ima rezervirana dva porta za IPTV, pa ako je i kod tebe tako i spojio si comp u taj port, to je razlog tvoje tuge. DHCP server mora biti omogucen na routeru, a na racunalima stavi da router automatski dodjeljuje adrese racunalima. U win7 treba omoguciti otkrivanje mreza: Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings "turn on network discovery".

Uzivaj

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice