Ne mogu se spojiti s nijednim mobitelom na kucni wifi dok laptop normalno moze. problem je nastao odjednom, nista se mjenjalo nije.
Ne znam više što da pokušam, restartao sam ruter, brljao po konfiguraciji wifia i ništa. Ruter je Thomson TG782.
Ne mogu se spojiti s nijednim mobitelom na kucni wifi dok laptop normalno moze. problem je nastao odjednom, nista se mjenjalo nije.
Ne znam više što da pokušam, restartao sam ruter, brljao po konfiguraciji wifia i ništa. Ruter je Thomson TG782.
eto odjednom me i s laptopa izbacilo
Zvao sam sluzbu za korisnike HTa i gospodicna je tamo sve "resetirala" i na laptopu sam se uspio spojiti al tek kad sam upisao sve gatewaye,dnsove itd. mobiteli i dalje 0 bodova.
Vidiš li na mobitelu svoju Wi-Fi mrežu?
Promijeni vrstu zaštite iz WPA-PSK u WPA2-PSK.
Zvao sam sluzbu za korisnike HTa i gospodicna je tamo sve "resetirala" i na laptopu sam se uspio spojiti al tek kad sam upisao sve gatewaye,dnsove itd. mobiteli i dalje 0 bodova.
promjeni enkripciju
WPA2 mi je oduvijek. I ne mislim to mjenjati. Nista nisam dirao, i odjednom jucer popodne nitko nije spojen na wifi. Laptop sam eto uspio. Ali mobitel jednostavno nemoze dobiti ip adresu.
Nije istina. Gore na screenshotu piše da je WPA, a ne WPA2.
WPA+WPA2.. pogledaj bolje. WPA-PSK je samo tip. tip mi je ili wep ili wpa.
WPA+WPA2.. pogledaj bolje. WPA-PSK je samo tip. tip mi je ili wep ili wpa.
Ha, LoL...vidim da nema kod tebe TRT(e)-MRT(e) :D
Aj sad ozbiljno, a da probaš mijenjati postavke na mobitelu? Također nisi naveo koji je model i koji OS.
WP8 i android par komada. Nitko od ukucana ne moze. Na mobitelu ni ne mogu mijenjati postavke, barem ne na wp8. Mislim da nesto u ruteru ne štima jer ni laptop nebi mogao spojiti da nisam ručno pdešavao ip adrese.
Na androidu postavio sam da sam odabire IP adresu ukoliko DHCP ne može. I spojio sam se na wlan ali nemam pristup internetu, limited connectivity. Ista stvar kao i kad laptop spojim sa automatskim dodjeljivanjem ip adresa.
promjeni vrstu zaštite i šifru stavi da bude neki standard recimo od 13 znakova
Ponekad se oprema i po tom pitanju pobuni, nije dovoljno dugačak pass, a modem ga prihvatio kao takvog.
ht rijesio. Ne znam ni ja kako. Samo su resetirali sve (2 puta) i normalno radi.
Možda je resetiranje uzrokovalo promjenu wifi kanala pa ti je to pomoglo.