FTP problem pri dijeljenju konekcije

poruka: 6
|
čitano: 1.849
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ftp problem pri dijeljenju konekcije

Pozdrav, dakle imam slijedeci problem. Internet dobivam wirelessom na desktop PC, laptop sam ethernetom spojio na desktop. Sve radi osim ftp protokola. Sa desktopa normalno mogu pristupiti ftp serverima dok sa laptopa ne. Takodjer laptop kada nije na ovoj mrezi se uredno spaja. Na desktopu je winXP a na laptopu win7.

Cackao sam po postavkama, firewall provjerio, nemam vise ideja.. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ftp problem pri dijeljenju konekcije
r00t kaže...

Pozdrav, dakle imam slijedeci problem. Internet dobivam wirelessom na desktop PC, laptop sam ethernetom spojio na desktop. Sve radi osim ftp protokola. Sa desktopa normalno mogu pristupiti ftp serverima dok sa laptopa ne. Takodjer laptop kada nije na ovoj mrezi se uredno spaja. Na desktopu je winXP a na laptopu win7.

Cackao sam po postavkama, firewall provjerio, nemam vise ideja.. 

Nisam shvatio, znači laptom kada ti je na na tvojoj mreži neče se spojiti, a kada se spojiš s laptopom na na mrežu od firme,frenda onda se spoji na ftp?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 15:36 (Franjic).
16 godina
neaktivan

bas tako, neki dan sam bio kod prijatelja i na slican nacin se spajao, ftp je radio..tako da pretpostavljam da je do mog PC-a

14 godina
neaktivan
r00t kaže...

bas tako, neki dan sam bio kod prijatelja i na slican nacin se spajao, ftp je radio..tako da pretpostavljam da je do mog PC-a

Ako nije problem da mi kažes koji ti PC ima antivirus, jer ja sam imao sličan problem ali AVG mi je smetao, daj probaj isključiti antivirus, jer dosta ljudi stavljaju antivirus s firewall-om,

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 17:27 (Franjic).
16 godina
neaktivan
Franjic kaže...

Ako nije problem da mi kažes koji ti PC ima antivirus, jer ja sam imao sličan problem ali AVG mi je smetao, daj probaj isključiti antivirus, jer dosta ljudi stavljaju antivirus s firewall-om,

fkt je do toga :D koristim nod i njegov firewall me zezao, ali sa ovim se vec dugo peglam i ubijedjen sam da sam iskljucivao nod, inace to mi je na listi kada konekcija pocne blokirati :r

ali nema veze, bitno je da sam rijesio problem..hvala ti puno ;)

14 godina
neaktivan
r00t kaže...
Franjic kaže...

fkt je do toga :D koristim nod i njegov firewall me zezao, ali sa ovim se vec dugo peglam i ubijedjen sam da sam iskljucivao nod, inace to mi je na listi kada konekcija pocne blokirati :r

ali nema veze, bitno je da sam rijesio problem..hvala ti puno ;)

Nemaš problema, zato i jesmo tu da pomognemo. =)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice