DSL internet putem parica u zgradi

poruka: 7
|
čitano: 1.287
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dijeljenje DSL internet putem parica u zgradi

Postovanje,

zanima me dali je moguce u zgradi u kojoj imam pristup telefonskim paricama podijeliti DSL internet putem njih.

Npr. jedan stan ima postojecu DSL internet konekciju, te "prebrikavanjem" parica, taj signal pusiti i u neki drugi stan, te da oba stana, sa svojim ruterima, imaju jednu DSL konekciju.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dijeljenje DSL internet putem parica u zgradi
Tinci_4k kaže...

Postovanje,

zanima me dali je moguce u zgradi u kojoj imam pristup telefonskim paricama podijeliti DSL internet putem njih.

Npr. jedan stan ima postojecu DSL internet konekciju, te "prebrikavanjem" parica, taj signal pusiti i u neki drugi stan, te da oba stana, sa svojim ruterima, imaju jednu DSL konekciju.

Unaprijed hvala.

Ne. Eventualno možeš specifičnim uređajima podijeliti mrežni pristup prema jednom ruteru koji ima DSL konekciju.

15 godina
neaktivan

Spoji dva modema u jednu telefonsku utičnicu pa vidi rezultate. Izađe ti na isto.

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Spoji dva modema u jednu telefonsku utičnicu pa vidi rezultate. Izađe ti na isto.

Bilo bi zanimljivo da to ide tako... ali nazalost to je tehnicki nemoguce

15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

A gdje sam to napisao da će raditi?

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Abomb kaže...

A gdje sam to napisao da će raditi?

pa ostao je dojam kao da si bio ozbiljan, pa cisto da ne zaebes autora da ustvari i pokusa....{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 15:49 (Abomb).
15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

pa ostao je dojam kao da si bio ozbiljan, pa cisto da ne zaebes autora da ustvari i pokusa....{#}

Pa i jesam bio ozbiljan. Neka pokuša, pa će vidjeti iz prve ruke. Znam da neće ići, ali sam pokušao malo misaone gimnastike da razmisli o tome što pokušava napraviti. Ionako neće ništa eksplodirati ako ih tako spoji... no harm done :P

To je kao da te netko pita može li voziti bicikl unatrag, a ti mu odgovoriš "sjedni pa probaj" :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 15:59 (rustweaver).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice