Doma sam na Amisu i imam svoju vezu i pc je spojen zicom.
Susjed iznad mene isto ima Amis sa vecom propusnosti brzine,a skoro nikad nije na netu i koristi net iskljucivo za web i FB igrice.
Ono sta bi ja napravio/htio je sljedece;
Koristiti svoju vezu putem zice naravno+ jos njegovu jer mi je dao password da wifi.
Znaci trebao bi jos jedan modem. Jedini koji viska imam je od Tcoma. Dali su oni zakljucani ikako i dali se moze Amisova veza/wifi koristiti sa Tcomovim ruterom za bridge?
Sa novim ruterom se zakaciti na njegov wifi i spojiti svoj ruter na ovaj tcomov i u moj lan ?
Imam Msi z77 M Power maticnu plocu koja podrzava Teaming Genie. E sada.. Samo je jedan lan ulaz? Dali ce raditi ako koristim splitter (moj ruter i ovaj'novi' pa kabel u pc?
Nije mi jasno ovo na kraju sta pise 'users will have to add in their own network interface cards'?
http://www.anandtech.com/show/6694/msi-z77-mpower-review-the-xpowers-little-brother/3
MSI Teaming Genie.
Using two network ports together in a single system to increase bandwidth between clients has been part of the Ethernet specification for a long while now, and requires a form of software activation to enable it, as well as an applicable router/switch/DHCP client that can handle the settings. MSI have for a long time included Teaming Genie as part of their package, and allows users to select multiple Ethernet connections to work as one, even if the motherboard (like the MSI Z77 MPower) only has one Ethernet port on board. In order to take advantage of Teaming Genie, users will have to add in their own network interface cards.
Ako se netko razumije i iz iskustva zna vise o ovakvim stvarima,volio bi kad bi napisao koju recenicu vise jer sam potpuni noob za ovakve stvari.
Hvala