ZyXEL P-660HW-D3

poruka: 6
|
čitano: 3.487
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
ZyXEL P-660HW-D3 Problem
Pozdrav...
Ovako susijedu mi se blesira ruter... Kaže da se nemože spojit na internet
Ja ga uhvatim preko wirelessa i probam se spojit i meni se spoji na ruter ali kad hoću na internet piše no dsl connection.

To je več 3. ili 4. put u mjesec dana i svaki put mora zvat tehničku podršku da mu dođu doma to složit (prije je normalno radilo)

Pa sad mene zanima dal zna neko kad se javi ta greška kako ju popravit a da nemora zvat tehničku podršku????
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: ZyXEL P-660HW-D3 Problem

ako nema max tv, skini najnoviji firmware s studerus.ch i upali opciju "nailed up connection" u WAN postavkama

ako se i dalje desava - onda je kvaliteta/duljina linije u pitanju ...

colonello bastardo
13 godina
protjeran
ZyXEL P-660HW-D3
Evo skinio sam i trenutno je connect on demand probat ću pa kroz par dana javim jer nikad neznam kad će se to dogodit...

Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZyXEL P-660HW-D3

Imaš Tutorijal da se po potrebi podesiš i može se uvidjet stanje. Evo linka. Prije pregleda zapiši na papir ako budeš nešto mjenjao postavku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 15:16 (Nello).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ZyXEL P-660HW-D3

Nisam uspio tvoriti novu temu, pa pišem ovdje:

Dakle, nakon nadogradnje ovog routera (odT-Com-a) novim firmwareom sa stranice proizvođača, i dalje mi ne rade druga dva lan porta. Bilo kakve sugestije i slična iskustva su dobrodošla...

e, te digitalije!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ZyXEL P-660HW-D3

imao ga, došo serviser, kaže dobro da ste se uopće mogli spojiti na internet, od servisera samo pitao da mi da novi ruter, potpisao da sam preuzeo i odtada sve radi kak spada..napomenio bi da me zezo wlan i prepoznavanje od strane laptopa, kompa i ostalog...pucanje veze bla bla..nisam se htjeo zezat, kad ionak imam pravo na novi modem...sam ti pitaj čiču kad dođe sa onim autićem, ima hrpu modema u autu i rješit će se susjed svih problema

samo krupno, ništa sitniš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice