Xfx 7850

poruka: 7
|
čitano: 925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xfx 7850

Odkad sam kupio xfx 7850 ponekad mi baca neke cudne tockice po desktopu, i jos k tome povecava mi se temperatura procesora i cora od graficke. Znaci temperatura graficke je dobra ,ali core od graficke skace na 55 stupnjeva i baca neke cudne slike. Cak mi se dogodilo da pola slike zamrzava. Da li je mozda do drajvera? Grafa je stara 1 dan

0 0 hvala 0
17 godina
Xfx 7850

probaj druge drivere, ako se isto desava obrati se na reklamaciju trazi drugu

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xfx 7850

Pa cekaj malo. Evo sad sam u catalyst programu dignuo na najvise sve taktove i grafa mi je nakon 15 sec pokazala bijelo plavu sliku i nikamo dalje. Znaci tocno sa gpu clock 825 na 1050 i memory clock 1225 na 1450 i meni zamrzne slika. Je li to normalno? Pa ne koristim nikakve dodatne programe samo tvornicki catalyst. Ne kuzim u cemu je problem. Evo sad restarto komp 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xfx 7850

normalno je da je nestabilna kad je previse ovreklokiras. jel ti se isto desava kad vratis na default sve i nove drivere?

13 godina
neaktivan

Normalna je kad je na default. Pa ne razumijem to. Kako moze biti nestabilna sa tvornickim programom? Da li moram dignuti napone ili?

15 godina
neaktivan

hahhahahaha omg wtf

Fan
16 godina
neaktivan
GordanOs kaže...

Normalna je kad je na default. Pa ne razumijem to. Kako moze biti nestabilna sa tvornickim programom? Da li moram dignuti napone ili?

Kolega, to je samo najveći mogući potencijal koji grafička može dosegnuti s podizanjem ili bez podizanja napona (bez ekstremnih solucija kao tekući dušik, itd)!?
Znači da grafička uopće ne mora radit na tim taktovima, ne mora radi ni na 5 Mhz većim taktovima jer to nije predviđeno, radi normalno na default predviđenim i testiranim taktovima, sve ostalo je sreća, može radit na većim taktovima ali to je lutrija, uz to, naravno veće podizanje taktova zahtjeva i korekciju napona, no najbolje nemoj prćkat po tom jer vidim da nisi stručan, spalit će grafičku!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice