Xfx 4650 restart kod pokretanja bilo kakvog video!
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.679
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
registriraj se na xfx stranicu, imas njihove sluzbene drivere
Imao sam 4670 pci i znala mi je izbaciti par puta plavi ekran,i restartat komp kad sam u igri. Temperature su uvijek bile ok. Mislim da ja ta serija kartica 4650,4670 u banani. A agp kartice stvaraju jos vece probleme.
Imao sam 4670 pci i znala mi je izbaciti par puta plavi ekran,i restartat komp kad sam u igri. Temperature su uvijek bile ok. Mislim da ja ta serija kartica 4650,4670 u banani. A agp kartice stvaraju jos vece probleme.
Onda sam imao losu srecu sa 4670, i sa 2400pro(agp). Potrazi jos po forumu,cak su i u casopisima pisali o problemu AGP i serija 2xxx,3xxx,4xxx.
Na ovom forumu mozes vidjet koliko ljudi ima isti problem. Upisi (problem agp i radeonki).Izbacit ce ti 30tak tema gdje se svi zale na gotovo istu stvar.
Sumnjam na napajanje...
Ma nije napajanje jer bi me onda stalno izbacivalo,a ne samo kad hoču na netu pokrenut video klip. Prije bi me izbacivalo u igrama! Mislim da je do drivera, al sad idem na xfx official site pa ču tamo probat drivere nabaviti.
Jesi siguran da nije napajanje?
Koje napajanje koristiš?
Ako je +5VSB neispravan, restarta se kod većih opterećenja.
Također pogledaj kondezatore na ploči.
Kad stavim driver 10.11 sa amd-ove stranice onda mi sve radi osim video klipova sa neta, a kad stavim sa xfx stranice driver 10.6, 10.7, 10.8, 10.9 i 10.10 onda mi video na netu pokreče normaln ali me onda baca iz svih igara van, več sam lud od tog sr...! Napajanje je Fortron 350 pnf.