X570 Aorus Ultra radi, ali daje crveni CPU led.

poruka: 3
|
čitano: 1.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine

Ploca je radila bez ikakvih problema, ali sam imao problema sa zvukom na njoj pa sam kupio eksternu zvucnu i kada je bila stavljena sustav se nije htio pokrenutio.

Nakon sto je bila izadena maticna pokrene GPU, ramove, ventove, ssd i cpu, ali jednostavno nece prestati bacati crveni led na cpu cak i nakon 10 minuta.

Bateriju sam izavadio na nekoliko minuta, stavio novi bios, probao drugi cpu i psu kablove, pokusao boot-at samo sa cpu-om, itd. bez uspjeha.

Ako netko ima ikakvu ideju da maticna prode preko cpu-a bez da zastane na crvenom led-u, ima moje najvece zahvale i pivo na racun .

Hvala Vam na vremenu i sve najbolje!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: X570 Aorus Ultra radi, ali daje crveni CPU led
MarkByte kaže...

Ploca je radila bez ikakvih problema, ali sam imao problema sa zvukom na njoj pa sam kupio eksternu zvucnu i kada je bila stavljena sustav se nije htio pokrenutio.

Nakon sto je bila izadena maticna pokrene GPU, ramove, ventove, ssd i cpu, ali jednostavno nece prestati bacati crveni led na cpu cak i nakon 10 minuta.

Bateriju sam izavadio na nekoliko minuta, stavio novi bios, probao drugi cpu i psu kablove, pokusao boot-at samo sa cpu-om, itd. bez uspjeha.

Ako netko ima ikakvu ideju da maticna prode preko cpu-a bez da zastane na crvenom led-u, ima moje najvece zahvale i pivo na racun .

Hvala Vam na vremenu i sve najbolje!

Eto ovo je bio moj problem s VGA svijetlom i 1 kratki i 2 dugačka bipa. A riješenje ni sam našao tj. nema ga ili tako mora biti. To ti je kao nekakvo akademsko pitanje.

10 godina
neaktivan

Nisam skužio da li komp radi ili ne sa tom crvenom lampicom ...

Ako ne, probaj zamjeniti/posuditi CPU, da vidiš da nije matična otišla u vječna lovišta ...

Ako radi, krepao je CPU, rijetkost,ali se zna dogoditi ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice