Windows problem (prilikom instalacije)

poruka: 8
|
čitano: 1.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PC problem (prilikom instalacije)

https://www.dropbox.com/s/ht7mvar4t70tom2/DSC_0002.jpg

Instaliravao sam windows 7 , onako normalno F8> neka slova - enter>upisem sve podatke > formatiram disk, pobrisem ga, stvorim 2. od tog 1.> on se instalirava... I na sekundu odem na wc kad dođe mlađi brat i ugasi ga iz struje. (posto biser nije mogo igrat igrice)

Sad kad upalim pc on mi stoji na toj početnoj slici. 

Mogu pritisnut tab. Ili delite, dođe do one slike gore i dalje neide F8 ne reagira nikako! 

Probo sam sve odspojit - spojit pokrenut ali niš 

ae da vas vidimo hckeri :*** <33

ᴄooʟ™
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 12:54 (Radetic).

0 3 hvala 0
11 godina
Re: PC problem (prilikom instalacije)

ajde stavi ps2 tipkovnicu umjesto te usb pa probaj ući u bios , boot opciju namjesti da ti boota sa CD-ROM-a instalacijski DVD

14 godina
neaktivan
Re: PC problem (prilikom instalacije)

pokuso sam... svejedno nezeli.. mslim nemogu uc u bios .. nazalost!

ᴄooʟ™
14 godina
neaktivan

Ja sam imao isti problem na stolnom računalu. Dalje od te slike nije išlo pa sam ga ugasio na gumb, iza onaj prekidač postavio na 0, otvorio kučište odspojio HDD na nekoliko minuta, opet ga spojio, prekidač vratio na 1 i proradio {#}.

2 3 hvala 0
11 godina
Re: Windows problem (prilikom instalacije)

...nema disk sa ovim ništa , mora ući u bios, ugasi  (otkopčaj iz struje) pc i sa matične skini bateriju na par min. pa je vrati, pokopčaj struju i probaj ući u bios, kad namjestiš redoslijed boota na instalacijski DVD morat ćeš ponovo formatirat disk i nanovo instalaciju pokreniti, ali nemoj da te brat opet zezne :D

14 godina
neaktivan
Re: Windows problem (prilikom instalacije)

Napravio sam to šta si reko, izvadio bateriu > pusto 3 min > uspio nekako uc u bios > prebacio da se dvd ocitava prvi i upalim ga i stoji pcetni ekran ... Naravno dvd od windowsa je bio umetnut,  a kad pretisnem tab i onda je tamo opcija delite = setup,  opet samo stoji >_<

nisam proučito pravila,  jel smijem stavit youtube vidio tu na forum,  mslim ja sam to sve snimio,  bit će vam lakše u rješavanju problema :)

ᴄooʟ™
14 godina
neaktivan

Ne znam onda, meni je ono gore što sam napisao pomoglo. Na forum smiješ postaviti video sa YouTube-a.

0 0 hvala 1
13 godina

Probaj ovako:

-Vadi bateriju i ostavi je 5 minuta!

-Ištekaj CD rom

-Ištekaj jedan od HDD-a

-Ostavi HDD i DVD-rom na zasebnim kablovima

-Poštelaj u biosu i probaj!

Ako nece,probaj sve to napraviti,sa time da probas na drugome hardu dignuti Win!

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice