Molim pomoć, windows 10 se ne može podići, pojavi se plavi ekran i piše automatski popravak, ali me stalno vraća na isti. Ne rade ni dodatne mogućnosti koje imam kao ponuđene. Stalno se vraća automatski popravak. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne mogu ući safe mode,odma me izbacuje van šta god da kliknem,gasi se i pali na automatski popravak,mislim da je neki virus preuzeo
Ima kakav način da de uđe u safe mode a da me ne izbaci?
Ako imaš sistemski backup, izaberi najsvježiji koji si napravio dok je PC radio ispravno i pokušaj onda, da anuliraš moguće hardverske greške. Ako nemaš, podigni sa sticka neki LiveLinux i vidi radi li sve kako treba. Ako ti je uključen System restore vrati se na neku točku dok ti je PC radio normalno. To možeš odraditi i izvan windowsa, kad ti se pojavi recovery ekran. Na kraju, mislim da bi morao nekako ući u safe mode. Probaj isključiti kompletnu periferiju, ostavi samo miša i tipkovnicu, pa onda probaj bootati u safe mode. Da li si nešto radio prije tog incidenta, instalirao neke sumnjive programe, prčakao oko particija diskova, brisao one rezervne particije itd, koristio nekakve bloat aplikacije za twekanje windowsa?