Windows 10 ne mogu podići

poruka: 6
|
čitano: 1.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan

Molim pomoć, windows 10 se ne može podići, pojavi se plavi ekran i piše automatski popravak, ali me stalno vraća na isti. Ne rade ni dodatne mogućnosti koje imam kao ponuđene. Stalno se vraća automatski popravak. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Windows 10 ne mogu podići
Probaj nakon što dođeš do tog dijela gdje imaš raznorazne opcije ukloniti posljednja Windows ažuriranja. Morao bih googlati sada ali znam da 2 koja su u zadnje vrijeme bila puštena uzrokuju baš takve probleme. Također probaj ući u safe mod. Ako uspiješ možeš i od tamo ukloniti zadnja Windows ažuriranja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan

ne mogu  ući safe mode,odma me izbacuje van šta god da kliknem,gasi se i pali na automatski popravak,mislim da je neki virus preuzeo

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan

Ima kakav način da de uđe u safe mode a da me ne izbaci?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Windows 10 ne mogu podići
Mislim da ne. Ja obično odustanem kad tih par stvari ne uspije i napravim backup pa reinstaliram Windowse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako imaš sistemski backup, izaberi najsvježiji koji si napravio dok je PC radio ispravno i pokušaj onda, da anuliraš moguće hardverske greške. Ako nemaš, podigni sa sticka neki LiveLinux i vidi radi li sve kako treba. Ako ti je uključen System restore vrati se na neku točku dok ti je PC radio normalno. To možeš odraditi i izvan windowsa, kad ti se pojavi recovery ekran. Na kraju, mislim da bi morao nekako ući u safe mode. Probaj isključiti kompletnu periferiju, ostavi samo miša i tipkovnicu, pa onda probaj bootati u safe mode. Da li si nešto radio prije tog incidenta, instalirao neke sumnjive programe, prčakao oko particija diskova, brisao one rezervne particije itd, koristio nekakve bloat aplikacije za twekanje windowsa?

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jaluški diletanti i jednostavno, hm...prodane duše!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice