Video trza na laptopu

poruka: 4
|
čitano: 2.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Video trza na laptopu

Kupio sam novi laptop (acer, i5 3210M 2.5 GHz, 8gb ddr3, Intel HD 4000 + nvidia gt630m 2gb, win 7 original), i na svakom playeru koji sam imao video mi je trzao (gom, bsplayer, mpc), a najvise mi je trzala slika na vlc. Stavio sam nove drivere za graficke kartice, nove codece, i nista nije pomoglo. Zatim sam instalirao win 8, problemi su se prorijedili, znaci trzanje se dogodi 1 do 2 puta tokom filma/serije.

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Video trza na laptopu

Nije to bilo do w7.Ja imam,recimo skoro duplo slabiju konfu  od tvoje,sa xp i w7,i nikad nijedan problem što se tiče softwera i hardwera,laptop star 4 godine.I sam sve instaliram.Ako si imao orginal w7,možda si trebao ažurirati sav update sa web,pa vidjeti dalje.Ili dati na reklamaciju.

-sve ok,samo velim,da nebi smjelo biti nikakvih trzaja ni na xp,w7,w8...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 12:51 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Video trza na laptopu
DrFriks kaže...

Kupio sam novi laptop (acer, i5 3210M 2.5 GHz, 8gb ddr3, Intel HD 4000 + nvidia gt630m 2gb, win 7 original), i na svakom playeru koji sam imao video mi je trzao (gom, bsplayer, mpc), a najvise mi je trzala slika na vlc. Stavio sam nove drivere za graficke kartice, nove codece, i nista nije pomoglo. Zatim sam instalirao win 8, problemi su se prorijedili, znaci trzanje se dogodi 1 do 2 puta tokom filma/serije.

Hvala

A kako radi na sedmici Windows media Player? Meni svaka film perfektno radi. Ako je film sa dvd-a moguće da je loše siomljeno tj loš čitljivost i često zna dogodit.

Nenad
16 godina
neaktivan
Re: Video trza na laptopu
sav update je bio azuriran, a reklamacija mi trenutno nije opcija jer je laptop kupljen u njemackoj.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice