RAM 2GB DDR2
Ati radeon x1600
Intel Pentium d 805 2.66ghz
Maticna neka gigabyte ja msm
Ovako ventilator je bio poceo da bruji i ja sam.mislio da je od napajanja i otvorim napajanje podmazem i taj ventilator (sa uljem masinskim) i reko aj podmazem i ovaj pozadi(stoji na zadnjoj strani kucista,nadam se da razumete) i sad ok sve al malo zuji napajanje kad pridjem al ne smeta i sad opet posle krenuo da zuji posle 5dana i ja odlucim da podmazem i CPU kuler i opet isto i ja zaustavim ventilator koji stoji pozadi i vec je tisina msm.cuju se ostali ali je ok,ne smeta.Eh sada nisam uspeo da skontam kako da iskljucim taj ventilator ima tri neke zice i nmg da vidim gde idu (negde oko napajanja) , imam.jos jedan veci kuler koji je napred , stoji u donjem.uglu kod hard diska eh sada su pitanja sledeca : Da li komp moze da mi radi i da ne rikne od pregrejavanja nesto bez tog ventilatora sto bruji i bucan je mnogoo , ili ako ne moze dal mogu da skinem taj veliki kuler kod hdd i da stavim pozadi , pozadi ima tri velicine da se stave msm ima tri mesta za srafove na sva cetiri ugla i da li je to pametno? Ili da kupim.novi ventilator neki jeftiniji i stavim pozadi . Ukoliko imate nekih pitanja pitajte