USB Kingston 32gb ne radi

poruka: 3
|
čitano: 1.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav 

imam jedan problem sa USB-om, koristio sam ga do sad na TV-u za gledanje filmova, bio je u NTSF formatu i sve je radilo super, danas sam htio prebaciti jedan film na USB, i kad je krenulo kopirat, odjednom je izbacilo error i USB-a vise nije bilo u "mojem računalu" probao sam ga natrag prikljucit, cuje se zvuk, čak se prikaže u device menageru, probao sam update drivere ali nista od toga, uvijek se čuje zvuk kad ga prikljucim i prikaze se u device menageru al u mojem računalu ga nema, isprobao sam i s raznoraznim formatter programima al tamo piše kad odaberem USB da nema što formatirati i da je gore 0 MB 

Ima li kakvo rješenje il mogu USB bacit?

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
16 godina

Pokušaj pomoću Linux-a. Digni live Mint ili Ubuntu pa ga formatiraj pod Linux-om.

P.S. Ako, između ostalih, nisi koristio Low Level Format Tool, pokušaj i pomoću tog programa.

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
moderator
Re: USB Kingston 32gb ne radi

Formatiraj ga ovim programom: http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/

I onda u Disk Managementu pogledaj situaciju - da ne bi bilo da ti ga kompjuter prepoznaje, samo što mu nije dodijelio diskovnu oznaku.

Ako ne pomogne, vrlo vjerojatno može u tehnički otpad (iz tvojeg komentara je razvidno da nemaš garanciju).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice