evo ovako, prvo da pocnem stime da sam fan bug-a od samog starta i da cuvam sve vase brojeve (sad bi mogli cak i vrijedit nesto)
a problem je u tome, da sam ja prije 5-6 mjeseci kupio komp u linxu. Uglavnom sve je sljakalo ok,ne bas najbolje ali imao sam onboard grafu te sam racunao kada zamjenim tu grafu imati gladji komp. I kupio sam prije 2 mjeseca ati radeon hd 4670 stavio to unutra, instalirao sedmicu i primjetio kako mi sve zivo šteka. Kada sam skrolao neke forume znalo mi je stekat,igre su mi masovno stekale te sam pomislio da je to do graficke. Odnio sam komp u linxa i oni su ''testirali'' graficku i kazu mi sve je ok u kompu mozes ga nosit kuc. Donesem ga kuci,problem je jos uvijek tu. Odvrtio sam i ja testove i gpu i cpu su mi u normali ali sve jos uvijek steka. Odnesem im ponovo komp, i oni mi OPET kazu sve ti je ok,nosi ga kuci. Donesem kuci komp drugi put, problem je jos uvijek tu. Na ovoj poanti vec gubim zivce odlazim u linxa i zahtijevam da spoje komp tamo i da im JA POKAZEM sta mi nevalja. Pokazem im sta steka, i kazu mi da ce izmjenit komponente da vide sta ne radi kako treba. Nakon 2 TJEDNA!! me zovu da pokupim komp i govore mi kako je moj procesor preslab za tu graficku i da zato steka.
Na par dana sam i povjerovao toj stavci, dok nisam uzeo grafu i stavio u stari komp sa duplo slabijim procom. Naravno grafa je tamo šljakala uredu. No međutim ja na svom kompu doslovno nemogu nista radit od stekanja pa evo i par slika
Kada prodjem prozorom preko prozora ostaje mi bijeli trag : http://i46.tinypic.com/t7ej5e.jpg
Igra requiem bloodymare II mi je tolko stekala a stara je barem 2 god i uopce nije zahtijevna
Ako imam neki program upaljen,ili neku igru poput Warcrafta 3 tesko mogu bilo sta drugo uradit kao recimo otvorit dvd i prebacit nesto sa njega
drugim rijecima komp mi je u totalnoj banani a neznam sta mu je, a bogami i ovi iz linxa me ili muljaju ili su nesposobni do bola
Da li je moguce da im ja nekako zaprijetim nekom inspekcijom ili necim i da zelim popravljen komp u roku od 2 tjedna jel vec 2 mjeseca se ovo nije rijesilo i pjeske moram nosat komp iz sela do trgovine.
Eto molio bi neki pametan savjet ako mozda znate o cemu se radi
Konfa kompa: intel celeron e1400
asrock g31m gs
2 gb ddr2 kingmax
hd 4670
550 w LC power