Testiranje RAM-a

poruka: 5
|
čitano: 3.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Testiranje RAM-a

Kao što se iz naslova vidi trebam lata za RAM Test. Imam 1.5GB RAM-a. Imam MemTest ali ne dozvoljava testiranje toliko RAM-a, nego max. 768MB. U Manual-sima piše da istovremeno provedem 2 testa od 768 MB-a, ali onda javi error da nemože testirati! Sumnjam u RAM-e jer mi za svaku akciju čak i najjednostavniju treba oko 5-10 sekundi za obavljanje.

Thx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Testiranje RAM-a
ParaNO1d kaže...

Kao što se iz naslova vidi trebam lata za RAM Test. Imam 1.5GB RAM-a. Imam MemTest ali ne dozvoljava testiranje toliko RAM-a, nego max. 768MB. U Manual-sima piše da istovremeno provedem 2 testa od 768 MB-a, ali onda javi error da nemože testirati! Sumnjam u RAM-e jer mi za svaku akciju čak i najjednostavniju treba oko 5-10 sekundi za obavljanje.

Thx

Pa imaš memtest iso image.
Prži na cd i bootaj s njega i neka testira.
Ovo kaj ti imaš vjerojatno je memtest za testiranje iz windowsa
Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Thx

Microsoft Windows Memory Diagnostic

Brz,precizan i jednostacan za koriscenje.Neka te jednostavnost ne zavarava.Mocan je to alat 
P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
15 godina
neaktivan
Testiranje RAM-a

koliko vremenski traje(otprilike) testiranje RAM-a sa memtestom 86

i na koji način on radi test,molio bi da mi netko ukratko to opiše ako nije problem

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
roki kaže...

koliko vremenski traje(otprilike) testiranje RAM-a sa memtestom 86

i na koji način on radi test,molio bi da mi netko ukratko to opiše ako nije problem

Ovisi ti o brzini memorije.

Na 1600MHz mi traje nesto malo vise od pola sata a na 1333MHz oko 45min.

Na koji nacin radi - neznam opisati (ugl budes vidio)Smijeh

eventualne errore koje ti izbaci ti takodjer ne mogu definirati (nisam siguran da li uopce netko to moze) - glavno da znas da ako ti ih izbaci da nesto ne stima.

Greske ti mogu biti zbog:

1. neispravnosti samih/og modula
  2. prevelikog OC-a
  3. neispravno postavljenih latencija
Every time two people have sex, an angel gets a boner
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice