Stavio pec maticnu ali i dalje isti problem zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Stavio pec maticnu ali i dalje isti problem

Ovako vec sam jednom napravio temu ali nije bilo nikakvog komentiranja ... dobio sam od frenda lenovo g570 da mu nosaca sredim jer su popustili i posto je on jako stegnuo saraf puko je pa sam moro sve rastavljat da bi izvadio dio sarafa iz plastike i upalim ja laptop samo saprocom ramom i ekranom i on posta i kad ide detectat pocne ko lud beepove davat(naravno jer je pola toga iz njega falilo) ugasio sam ga i samo prikopco hdd i onda ukljucim ga zavrti vent od proca i nakon par sec se ugasi i ja sad gledam ono WTF ?!?!.... citam po netu kazu maticna otisla mada mene cudi...stavio sam ju pec i ostavio da se ohladi al opet nisto nista drukcije...negdje sam gledo da problem zna bit u grafickoj na maticnoj da je treba izvadit pa stavit kolko sam skuzio ali ovaj ima integriranu valjda il sta ja znam ugl neznam kako da to sredim jer na sebi nema ni cmos bateriju...ja mislim da sam s*ebo bios jer je bipao ko lud i ja ga prisilno ugasio i sad bios banana jer nema sanse da je maticna otisla sta vi mislite? .. p.s. upalio sam ga bez proca i opet isto ugasi se zasto se to desava? ..i da probo sam sa onim da izvadim sve pada drzim tipku 30 sec za paljenje pa onda ga ukljucim sa ac  ...svaka pomoc dobrodosla

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Stavio pec maticnu ali i dalje isti problem
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 21:53 (XXX-Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice