Staticki elektricitet

poruka: 10
|
čitano: 2.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Staticki elektricitet

E ovako kupio sam grafu tj, dobio sam je free ati radeon 4770, nije losa grafa za moje potrebe ali kada je ukljucim neradi mislio sam da je:
1.Napajanje 400 watt kod mene je (Mislio sam da je to ali nije jer drug je probavao na komp on ima v10 napajanje)
2.Mislio sam da je maticna ali nije isto kod druga stavljao
3.Sada mislim da sam je slucajno sprzio prstom ali nisam je stavljao dok je bio ukljucen komp ali mozda nemam pojma

Sad me zanima ako sam je sprzio jer prst ima staticki elektricitet i mozda je spalio sad me zanima jel se to moze poraviti ????

Grafa je bila 100000% ispravna jer je stric poslao iz kompa svog izvadio i kupio sebi novu
Moze da bude da je u transportu jer je stigla iz holandije a ja zivim u bosni??? 

SpamaLot
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Staticki elektricitet

Jesi li ukopčao dodatno napajanje u nju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Staticki elektricitet

Ako hoces isrkeno da ti kazem nekontam sta si rekao ja sam poveyao kablo u kablo od napajanja i to je to sto sam uraido i stavio je u maticnu i monitor spojijo i ostalo

SpamaLot
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SpamaLot kaže...

...jer drug je probavao na komp on ima v10 napajanje)

{#}

clock2much
13 godina
Staticki elektricitet

Kabal iz napajanja trebaš ukopčati u grafu (zaokruženo na slici).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da uradio sam ali nece ventilator radi sve sto se tice izgleda je ok ali kada komp upalim apsolutno samo crno bude nista se ne desi

SpamaLot
13 godina
Staticki elektricitet

Probaj svoju grafu kod prijatelja. Ako kod njega ne radi, onda je nastradala u transportu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 21:42 (Mile 74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Probao sam i neradi ali me zanima mozda sam je sprzio prstom to sam cuo od ostalih da je to moguce

SpamaLot
13 godina
Staticki elektricitet

Moguće je, ali i ti bi osjetio to statičko pražnjenje. Jedino ti preostaje da ju ispečeš, ali nemoj se previše nadati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 21:49 (Mile 74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice