Slusalice sa mikrofonom problem

poruka: 4
|
čitano: 1.011
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pozdrav kupio sam slusalice sa mikrofonom koje imaju samo jedan 'jack' i kada ih ukljucim mogu normalno slusati ali mi mikrofon ne prepoznaje odnosno ne radi,a prepoznaje ga u opcijama pod 'Speakers' ,a ne pod mikrofonom.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Slusalice sa mikrofonom problem
Armin Reus kaže...
Pozdrav kupio sam slusalice sa mikrofonom koje imaju samo jedan 'jack' i kada ih ukljucim mogu normalno slusati ali mi mikrofon ne prepoznaje odnosno ne radi,a prepoznaje ga u opcijama pod 'Speakers' ,a ne pod mikrofonom.

Probaj opet na rear jack, ili ako imaš, front jack. Probaj uštekati sluške u mikrofon jack pa isprobaj. Uštekaj prvo u rear jack, pa onda u front jack, ili obrnuto.

Windows 8 + DVDROM
16 godina
moderator
Re: Slusalice sa mikrofonom problem
Armin Reus kaže...

Naravno da ga na prepoznaje, potreban je ovakav adapter da bi to radilo:

http://www.ebay.com/itm/400818982987

Odgovaram samo u slučaju da dođe netko s istim problemom, autor je valjda riješio u 2 mjeseca...

Flexan22 kaže...

Probaj opet na rear jack, ili ako imaš, front jack. Probaj uštekati sluške u mikrofon jack pa isprobaj. Uštekaj prvo u rear jack, pa onda u front jack, ili obrnuto.

Ako neznaš što pišeš radije nemoj ništa...može on uštekivati cijeli dan iz jednog konektora u drugi i opet mu neće raditi...

Također obratiti pažnju na datume prije odgovaranja...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 20:41 (XXX-Man).
11 godina
neaktivan

Samo sam htjela pomoći jer meni neka retardirana rješenja pomognu. Npr. popravila sam tatovo (ili čije već) računalo koje je imalo BSOD (ntfs.sys) jednostavnim rastavljanjem i sastavljanjem. Ako ne vjeruješ svojim očima, slobodno dođi k meni vidjeti to računalo i pitati mog tatu jer je on bio prisutan dok sam mu popravljala PC. (I ja sam imala jedno računalo s istim problemom (ntfs), ali sam ga dala na servis (ne sjećam se točno što sam mu napravila). Ne želim se svađati jer si moderator, ali samo napominjem. 

Windows 8 + DVDROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice