Sl7x5 procesor problem

poruka: 5
|
čitano: 852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
sl7x5 procesor problem
molim malu pomoć,nabavio sam sl7x5 Malay mobile intel pentium 4 procesor 548-pošto još uvjek kopristim stari 478 čipset,taj procesor je iz laptopa i nije bio namjenjen desktop kompovima ali paše pošto je 478 čipset,e sad ja sam ga stavio na matičnu ABIT IC7 na kojoj bi trebao raditi i na kojoj su ga ljudi koristili,i detektira ga znači boot-a ga normalno,piše intel mobile procesor 3,3,i stoji tako crni ekran neće dalje,dolje piše ono "press del to enter setup" za bios,ali tipkovnica ne reagira,tražio sam po netu no nisam našao nikakvo riješenje jel stvar možda u voltaži memorije ili cpu core voltaži neznam više šta da probam,pa ako neko mi može pomoći bio bih zahvalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: sl7x5 procesor problem

Jesi mozda napravio reset biosa?

Vjerojatno imas usb tipkovnicu, probaj naci neku ps2 tipkovnicu i sa njome udi u bios.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 16:27 (Patrick_cro).
13 godina
neaktivan
probao sam sa starom tipkovnicom isto neće sam stoji crni ekran,novi bios je gore..
13 godina
neaktivan
probao sam sa starom tipkovnicom isto neće sam stoji crni ekran,novi bios je gore..
17 godina
Sl7x5 procesor problem

Probaj još jednom napraviti clear cmos, znaci iskljuciti kabao od napajanja i izvaditi bateriju iz maticne na 20sec i onda opet vratiti. Ako ne ide probaj opet staviti stari proc i vidjeti sa njime jer radi. Popuni mojpc u profilu da ti se može lakše pomoći.

Jesi li još nešto mijenjao? Memoriju ili nešto drugo?

Koja je matična ploča? jesi vidio podržane procesore na stranici proizvođaća?

Daj malo informacija o Pc

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice