Sistem Disk - Nestaju gb na disku sami od sebe

poruka: 5
|
čitano: 1.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Od sinoc do danas, nista instalirao nisam, samo sam surfao bug forumom i jos par HR foruma te citao dnevne novine. Nisam vrtio igru,film niti instalirao software, jos sinoc sam primjetio da mi na C particiji sa 23gb slobodnog prostora pise 18gb, no jutros, tocnije prije 10min odem na my computer i vidim da je samo 8,7gb slobodno i sad je disk vec prikazan kao crveni jer manje je od 10% free. U cemu je problem, nod32 nije nasao virus. Windowsi su orginal. 

Jedino cudno sto sam primjetio u zdnjih 3-4dana je kad surfam netom da kad kliknem iz OTHER BOOKMARKS (koristim Chrome) da mi se kao napravi 2-3-4 sloja loadinga al to traje 0,2sek dok se otvori nova stranica, mislio sam da je to mozda zbog onog ''translate croatian - english'' page. 

Kako da provjerim gdje je nestao disk? 

Hvala unaprijed.

EDIT:

Pogledao sam na DISK CLEANUP i mogu dobiti 14gb ako obrisem temporary files, dali je to sigurno, mislim mogu li ostetiti software time? Radi se o windows 7 64bit.

Iako nisam u zadnjih 8mj koliko su novi windowsi instalirani niti ikad micao temporary files, pa sumnjam da je ovih 14gb naraslo preko noci, prije ce bit da je to bilo i jucer kad sam imao 15+gb viska na disku.

GAMER
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 11:51 (crocro23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sistem Disk - Nestaju gb na disku sami od sebe

temporary files su privremene datoteke koje možeš slobodno obrisati bez brige za instalirani software.

da li ti je recycle bin prazan? ako nešto pošalješ u recycle bin to ti svejedno zauzima još prostor dok ne isprazniš recycle bin

15 godina

Prazan je, napravio sam i restart nakon praznjenja. Stavio sam i da vidim 'hidden files', ali nista nije pomoglo, imam osjecaj da u prosjeku svakih 2-3h nestane gotovo 0,5gb, evo vec 0,1gb fali u manje od 1h.

Baš me zanima hoce li disk doc do 0gb haha. Inace, vidim da cu morat format C iako nisam bas za to jer trenutno imam tonu stvari za radit, al eto šta ces.

Ako se netko sjeti jos cega, javite molim vas.

Hvala!

GAMER
17 godina
odjavljen

Skini si ccleaner

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mislim da sam imao isti problem prije par mjeseci, Pc mi je sam pokretao Stvaranje sigurnosne kopije svako nekoliko sati, iako sam je ja isključio izgubio bi po 30 Gb u nekoliko sati, provijeri da i kod tebe nije takav slučaj i obavezno skini ccleaner.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice