Od sinoc do danas, nista instalirao nisam, samo sam surfao bug forumom i jos par HR foruma te citao dnevne novine. Nisam vrtio igru,film niti instalirao software, jos sinoc sam primjetio da mi na C particiji sa 23gb slobodnog prostora pise 18gb, no jutros, tocnije prije 10min odem na my computer i vidim da je samo 8,7gb slobodno i sad je disk vec prikazan kao crveni jer manje je od 10% free. U cemu je problem, nod32 nije nasao virus. Windowsi su orginal.
Jedino cudno sto sam primjetio u zdnjih 3-4dana je kad surfam netom da kad kliknem iz OTHER BOOKMARKS (koristim Chrome) da mi se kao napravi 2-3-4 sloja loadinga al to traje 0,2sek dok se otvori nova stranica, mislio sam da je to mozda zbog onog ''translate croatian - english'' page.
Kako da provjerim gdje je nestao disk?
Hvala unaprijed.
EDIT:
Pogledao sam na DISK CLEANUP i mogu dobiti 14gb ako obrisem temporary files, dali je to sigurno, mislim mogu li ostetiti software time? Radi se o windows 7 64bit.
Iako nisam u zadnjih 8mj koliko su novi windowsi instalirani niti ikad micao temporary files, pa sumnjam da je ovih 14gb naraslo preko noci, prije ce bit da je to bilo i jucer kad sam imao 15+gb viska na disku.