Samsung galaxy mini-veliki problem

poruka: 4
|
čitano: 2.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav.
Imam jedan veliki problem sa navedenim mobom. Naime mlađi brat je isao stavljat kartice u njega i stavio je memorijsku karticu na mjesto sim kartice i sad je problem da je mem kartice skroz unutra i ne mogu je nikako izvaditi van. Ima li tko kakvo rjesenje da je izvadim van?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj je Prijtelj Imao isti problem jbg ništa nije mogao učinit osim rastavit mobitel izvadit karticu i ponovno sklopit mobitel

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

He jbg. treba samo malo gledat, a nista probaj s necim tankim ili pincetom ak nije previse unutra otislo iscupat, fuckaj ga sad...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znači. Imam Galaxy mini GT-S5570i. Kod kuče mi je bilo malo slavlje,mobitel sam ostavio na stolu i netko ga je htije uzet.Imao sam sifru (tri gumba u redu , po tri reda).Netko nije znao šifru i nasilno je upisivao petnaest puta, nakon toga mobitel zablokira i traži da unesem svoj Gmail i sifru.Kad bih unio sve navedeno odbijao bih mi sifru i navodio ju kao neispravnu.Otišao sam na računalo i bez problema ušao u svoj Gmail.Dali postoji ikaka mogučnost da to sam riješim ili jedino u servis????????? 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice