Router internet dc svaki dan po par puta

poruka: 6
|
čitano: 2.160
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Svaku vecer u ovo doba mi se restarta internet nekoliko puta 8-9 puta......priblizno......jucer sam zvao support i lik mi kaze samo kako se spojiti nista vise. Ovo mi se dogada vec zadnjih tjedan dana neznam sto cu radit.......odem u postavke rutera nekada mi nije napisan username i password pa moram ponovo,a nekada je upisan ali internet neradi :/ kao da netko pali/gasi ruter....

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 18:59 (BlaBlaLaLa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Router internet dc svaki dan po par puta

probaj ga resetirati skroz postavke na default pa vidi što se događa...al ako ti se restarta sam pa malo ima postavki malo prijavi kvar i to je to...

15 godina
protjeran
deelight kaže...

probaj ga resetirati skroz postavke na default pa vidi što se događa...al ako ti se restarta sam pa malo ima postavki malo prijavi kvar i to je to...

resetirao sam ga na default najmanje 4 puta sad sam opet zvao 0800 9000 pita me covjek jeli telefon spojen u uticnicu direktno ili na spliter ja kazem spliter on kaze "dobro",cudno je da se ovo pojavljuje svaku vecer da je kvar ili neki qurac dobivao bi disconnect tokom cijelog dana (barem tako mislim)

16 godina
neaktivan

ja sam ti imao takav problem isto tj. znalo se dogodit da se router izgubi internet vezu i tako par puta zaredom i nazvao covjek dosao,promijenio i sve radi normala...

18 godina
protjeran

Vjerojatno je onda veće opterečenje na centrali, možda žice nisu nešto pa te zato izbaciva.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mozete mi reci kako cu prijaviti kvar? isto onaj broj 0800 9000? samo da recem da se prekida veza svaku vecer po nekoliko puta i to je to?

EDIT:  Opet mi nestalo neta,nikako nisam mogao pristupiti ruteru 192.168.1.1  promjenio sam 3 operatera.....1 kaze iskopcajte kabel i opet ga stavite u ruter odite na postavke rutera blabla i radi.......proslo 40min-1 sat opet neradi,zovem opet......2 kaze da je do mrezne kartice da je opet instaliram i opet nece.....  3...resetirajte ruter (resetirao sam ga 3 puta) i onda sam cekao da se sve lampice upale medutim power narancasto ethernet blinka zeleno........cekao sam 3 puta total 10 minuta......kaze prijavit cu kvar.........i to je to.....iza toga sjednem za komp nesto cackam i u roku 5 min proradi internet -.-   sada idem zvati opet 0800 9000 da recem da nesalju nikoga jer sam "ja" sredio ali sekretarica se javlja da je problem u mome podrucju (a to je zato jer sam prijavio) i nemogu se vise obratiti njima.....sada treba cekat covjeka vjerojatno sutra ujutro ali jbga.....barem cu ga pitati zasto mi se ovo dogada svaku vecer...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 23:01 (BlaBlaLaLa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice