Restartanje kompjutera

poruka: 9
|
čitano: 2.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Restartanje kompjutera

U nekim igrama, pa cak i dok sam na internetu kompjuter mi se zna restarti sam od sebe. Pokazu se neke crtice i restarta. Nisam siguran u cemu je problem,ali mislim da ima veze sa zvukom jer cim nemam najnovije drivere restarta se nakon 5min provedenih u igri. U zadnje vrijeme to mi se pocelo i dogadati i sa najnovijim driverima, pa vam molim zna li netko rjesenje mog problema? Trebam li kupiti novu zvucnu karticu, ako da imate li prijedloga koju?

Hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Restartanje kompjutera
mustang995 kaže...

U nekim igrama, pa cak i dok sam na internetu kompjuter mi se zna restarti sam od sebe. Pokazu se neke crtice i restarta. Nisam siguran u cemu je problem,ali mislim da ima veze sa zvukom jer cim nemam najnovije drivere restarta se nakon 5min provedenih u igri. U zadnje vrijeme to mi se pocelo i dogadati i sa najnovijim driverima, pa vam molim zna li netko rjesenje mog problema? Trebam li kupiti novu zvucnu karticu, ako da imate li prijedloga koju?

Hvala ;)

Srusi windowse i instaliraj sve ispocetka

Allen
15 godina
neaktivan
Restartanje kompjutera

Prvo provjeri temperature s ovim.

Nikad ne vjeruj sjaju u očima žene! To je vjerovatno svjetlo što prodire kroz njenu šuplju glavu. by NT
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ilija2010lukic kaže...

Prvo provjeri temperature s ovim.

temperature su u redu,to sam odma prvo provjerio

14 godina
neaktivan

stavi si na cd unbuntu i onda lijepo klikni na try i unutra istestiraj sve

15 godina
Restartanje kompjutera

proslo je neko vrijeme i nije se dogadalo, sad se opet pocelo dogadati

pogledao sam temperature:

CPU: 50 °C

GPU:  40°C

proc je phenom II 955 BE sa stock hladnjakom,a grafa sapphire 5770 vapor-x

trebam li mijenjati hladnjak za procesor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Restartanje kompjutera

Ak je riječ o Idleu proc ti ima veliku temperaturu, ak je riječ o loadu onda je normalna.

Mislim da je riječ o idleu, i mislim da ti se to dešava zbog previsoke temp. proca. Kad si zadnji put čistio komp?

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ak je riječ o Idleu proc ti ima veliku temperaturu, ak je riječ o loadu onda je normalna.

Mislim da je riječ o idleu, i mislim da ti se to dešava zbog previsoke temp. proca. Kad si zadnji put čistio komp?

prije otprilike mjesec dana,mjesec i pol max

15 godina
Restartanje kompjutera

ocistio sam danas komp i temp procesora je na otprilike 40°C, je li to visoka temperatura za tek ocisceni komp?

gledao sam hladnjake(odgovarali bi mi oni do 300kn),koji bi hladnjak bio najbolji u toj cjenovnom rangu?(ne planiram clockati proc,mozda kasnije,vazno mi je samo da mi je temp proca na negdje 30°C,moze i manje)

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 23:26 (mustang995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice