Bok. Na monitoru i na računalu imam VGA priključak i DVI priključak...dali moram spojiti i VGA priključak na monitor i računalo i DVI priključak na monitor i račinalo ILI mogu spijit VGA priključak na monitor i računalo tako da ne spajam DVI priključak na monitor i računalo(ili obrnuto)...u čemu je razlika izmađu ta dva spajanja???
Req:DVI-priključak - VGA - priključak
- poruka: 4
- |
- čitano: 5.852
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok. Na monitoru i na računalu imam VGA priključak i DVI priključak...dali moram spojiti i VGA priključak na monitor i računalo i DVI priključak na monitor i račinalo ILI mogu spijit VGA priključak na monitor i računalo tako da ne spajam DVI priključak na monitor i računalo(ili obrnuto)...u čemu je razlika izmađu ta dva spajanja???
Koja rečenica i pitanja majko mila.
Spoji monitor sa grafičkom karticom sa DVI kablom i to je to.
Da li da monitor spojim sa DVI ili VGA interfaceom. I MON I VGA mi podrzavaju oba ulaza odnosno izlaza. tri puta sam citao pitanje da bih razumio
VGA je kratica za Video Graphics Array i on je analogni. Zove se i RGB - red green blue i ostale boje nastaju spajanjem ove tri boje u odredjenom postotku.
DVI je kratica za Digital Video Interface i on je digitalni.
Digitalni je bolji od analognog sto vjerovatno i znas.
ja sam spojio sa oba kabla(VGA i DVI) može li to štetiti račaunalu?