Razer Naga ili Deathadder

poruka: 13
|
čitano: 1.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Trebam savjet za bolji mis trenutno imam raptor gaming m3......savjete u komentare drugi tjedan kupujem jednoga vi odlucite koji je bolji.....{#}

BlazIII Mi je BF3 nick
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 17:19 (BlazAA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Razer Naga ili Deathadder

Pa Naga se kupuje samo ako igraš MMO-e tipa WoW..

Koji je bolji ne može reći nitko osim tebe, ovisi treba li ti stvarno 12 tipaka na mišu ili ne..

Iako, ne bih ti baš preporučio Razer, ali vidim da si po tom pitanju već odlučio...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

A zasto ne razer frend mi ima abysisusa i mislim da ce mi te tipke dobro doci ali posto sam wow quito neznam bas a trenutno igram LOL i Bf3

BlazIII Mi je BF3 nick
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo tu su svi misevi samo reci kojeg da kupi jer koji je bolji..http://www.ditech.at/itemList.do?cat=20

BlazIII Mi je BF3 nick
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 17:22 (BlazAA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BlazAA kaže...

A zasto ne razer frend mi ima abysisusa i mislim da ce mi te tipke dobro doci ali posto sam wow quito neznam bas a trenutno igram LOL i Bf3

mozes uzet nagu i bit ce ti dobro u lol-u al moras probat kako ti sjeda u ruku itd

razer je preskup uzmi logitecha ili roccata

17 godina

Deathadder, naga bi možda s tipkama mogla pomoći kod lola da bindaš neke spellove ali mislim da bi toliko tipki više smetalo nego pomoglo.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znam ali da mi neke tipke mozda smedaju npr 11,12 ali ipak RAZER Naga Epic je ipak bezicna.......neznam kojeg ce imat toga cu i uzet :D

BlazIII Mi je BF3 nick
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bežićni miševi nisu baš za brze igre iako bi radio solidno u bf-u i lolu, ja bi se ipak držao žice :)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A to si i ja mislim ali ovaj NAGA Molten je zakon tako da mislim da idem sa njim......:DDDD

BlazIII Mi je BF3 nick
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BlazAA kaže...

Evo tu su svi misevi samo reci kojeg da kupi jer koji je bolji..http://www.ditech.at/itemList.do?cat=20

Od tih sa tog linka, moj izbor bi bili Cyborg R.A.T. 7 ili Logitech G9x.

17 godina

Imam Nagu otprilike godinu dana i nista lose zasada nemogu rec o misu, radi kako se i ocekuje dobro i precizno, nista se nije pokvarilo, istrosilo ili sl.; buraz je igrao razne shootere i slicno a ima naviku lupit jace tipku u zaru pa sam ocekivao da ce bar lijeva tipka postati 'mutava' al' nije se jos desilo:)

Gnjavaza eventualna je bila koristenje novijeg softwarea koji drzi profile na netu pa kao omogucuje iste postavke profila ako ukopcas mis na drugi komp itd., pa sam stavio stariji driver bez mogucnosti online profila. Dovoljno pise o misu na starnicama i pod komentarima korisnika - anyway, uz one gume koje dobis s misem lako se bez gledanja naviknuti pritisnuti jednu od 12 bocnih tipka, jedino one dvije uz rub lijevog gumba nisu nadohvat svakoj ruci a i taktilno se ne osjeti da si prstom na njima (al zato stavis jednu training oznaku na jednu ili obje i rjeseno:P)..

Mozes napraviti kakve god makroe za svaki gumb (bez obzira sto je igraci mis, ja ga zbog tih tipka koristim i u autocadu, cinema4d itd.) ili samo koristiti kao numericki dio tipkovnice (kao za standardno oruzja u raznim igrama itd. ) no meni je korisno umjesto tipkanja 2 ili vise tipke da dodem do akcije u nekoj igri (trenutno world of tanks..) namjestim da je odmah na pritisak jedne itd..

To sto pise MMO je nebitno, nikada ne smetaju dodatne tipke u radu i nemozes ih slucajno pritisnuti.

Mis nema tilt kotacic, nema on-the-fly promjenu DPI vec izmjenom profila, kabl je kvalitetan i dodatno opleten no nije odvojiv (obicna razer Naga, za razliku od Naga Epic koja ima odvojiv kabl te tako wireless mod).

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 18:16 (kunof00).
16 godina

Možeš, molim te, navesti konkretne primjere primjene makroa u WoT-u?

Nikad ih nisam znao koristiti...

17 godina

Jedna tipka wot bot, druga aim bot, treca sreca je gold whack, te cetvrta chams a peta gasi igru u tren oka dok se admini snalaze.. Ma mislim nema se fakat sto u wotu posebno..rjesavanje gnjavaze oko popravka u zaru borbe i slicno.

(

, al
)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice