Racunar "bruji"

poruka: 7
|
čitano: 2.982
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Racunar "bruji"

Pozdrav :D 

Nisam nesto aktivan na forumu,ali sada mi je potrebna pomoc.

- naime,stvar je u tome sto nakon gasenja racunara(Start-Shut Down) racunar se ugasi ali nakon nekoliko minuta,nekada i sati cujem kako radi ventilator napojne jedinice,a ponekad mi rade i cooleri od CPU-a i GPU-a pa mi to jako smeta(pogotovo po noci) zbog buke ali me i cudi zasto je to tako???

- prije tacno godinu dana kupio sam ovaj PC NOV i ista stvar se dogadjala,pa je neko vreme prestalo i bilo je OK,ali sada mi se ponovo javlja.Do prasine nemoze biti jer sam ga neki dan ocistio,do pregrijavanja nije jer se ventilatori upale tek nakon nekoliko sati poslije gasenja racunara,BIOS opcije nisam nista cackao sve je po defaultu,jednostavno ne znam sta bi mu moglo biti ???

PC: Core i5 760 @ 2.93GHz 8MB

Asus P7 H55-M LX LGA  1156

Asus Radeon HD 6670 GDDR5

Apacer 4GB 1333MHz

PSU MSI 500W ( :S )

OS Windows 7 Ultimate x64

Bios verzija 0405

Pomozite! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Racunar "bruji"

mislis slicno kao komp se upali sam od sebe..to se meni dogadalo jer valjda kako sam stavio maticnu na kuciste kontakti su bili pa se palio sam svako tolko xD 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Racunar "bruji"

Generalno, svi zvukovi noću su izraženiji pa tako i zvuk tvog kompjutera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Racunar "bruji"

Čekaj, komp ti se sam upali ili se uopće ne ugasi?

Jel počme "brijuiti" i kad ga ištekaš iz struje?

na tvom mjestu bih zamijenio napajanje bilo ono uzrok ili ne. MS Industrial je šrot, laki šrot.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Racunar "bruji"
191x7 kaže...

Čekaj, komp ti se sam upali ili se uopće ne ugasi?

Jel počme "brijuiti" i kad ga ištekaš iz struje?

na tvom mjestu bih zamijenio napajanje bilo ono uzrok ili ne. MS Industrial je šrot, laki šrot.

ugasi se ali nakon nekog vremena dolazi do aktiviranja ventilatora na napojnoj,nekada se upale i ventovi na CPU I GPU cooleru,ne dolazi do bootanja racunara jednostavno se samo ventilatori upale.

btw mislim mjenjati napajanje pa sta mislite o FSP Fortron Hexa 400W stim da bi poslije nadogradio Radeonku HD 6870,oce li ova napojna moci gurati moj PC sa ovom grafickom stim da bi je skopco na 1x6pin konektor + 2 molex to 6Pin power konektor???

18 godina

Taj Fortron je OK premda ništa spektakularno. No po mom mišljenju za konfu kakvu imaš + HD 6870 bilo bi ipak malo previše nategnuto.

Nemoj šparati na napajanju, napajanje je računalu bitno skoro kao srce čovjeku. Koliko možeš izdvojiti za novo napajanje?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Taj Fortron je OK premda ništa spektakularno. No po mom mišljenju za konfu kakvu imaš + HD 6870 bilo bi ipak malo previše nategnuto.

Nemoj šparati na napajanju, napajanje je računalu bitno skoro kao srce čovjeku. Koliko možeš izdvojiti za novo napajanje?

mogu izdvojiti koliko ono i kosta,na raspolaganju imam max 80-90km znaci nesto manje od 380kn

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice