Pucketanje zvuka

poruka: 4
|
čitano: 4.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pucketanje zvuka

Pozdrav ljudi, kupio sam novi kompjuter prije 2 dana i zvuk mi pucketa dok slusam glazbu (bilo mp3 ili nesto sa jutubea). Matična je asrock m3a ucc, zvucnici su neki logitech 5,1 normalno su radili i rade (ponovo ustekao na stari komp). U čemu može biti problem. Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pucketanje zvuka
Chofus kaže...

Pozdrav ljudi, kupio sam novi kompjuter prije 2 dana i zvuk mi pucketa dok slusam glazbu (bilo mp3 ili nesto sa jutubea). Matična je asrock m3a ucc, zvucnici su neki logitech 5,1 normalno su radili i rade (ponovo ustekao na stari komp). U čemu može biti problem. Unaprijed hvala!

Mozda u driverima ili zvucnoj.

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
15 godina
neaktivan
Re: Pucketanje zvuka

Budi siguran da nema nekih drugih uređaja pokraj kompa(npr.:mobiteli,fotoaparati) je meni onda isto pucketa zvuk.Znam da je cudno ali meni je pucketao zbog TV-a i kad sam preselio komp prestalo je.Ipak malo vjerojatno...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
Pucketanje zvuka

Ili im nešto 'smeta' ili je problem u zvučnoj! Pretpostavljam da korisiš integriranu, pa ako možeš od nekoga posuditi zvučnu karticu, probaj kako bi bilo s njom.

A ono što možeš odmah probati je to da ponovno instaliraš driver za integriranu zvučnu!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice