Problemi sa zvukom

poruka: 3
|
čitano: 2.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problemi sa zvukom

Pozz svima :)

Ovako...

Pred par dana sam skužio da se zvuk ne čuje, prvo sam pomislio da mi zvučnici ne rade ali sam probao na drugom kompu i sve radi odlično...

Probao sam različite metode; npr. pustio da mi windows sam update-a drivere za zvucnu karticu, pa i sam sam trazio da ih skinem...

Ali instaliavijom bilo kojeg driver-a nije bilo rezultata.

Dok bi insatliravao driver na kraju sam trebao restaritrat i to sam sve pustio da učini al kad se računalo ponovno pokrene opet ništa od zvuka...

Dakle sve sam provjeravao: glasnoća zvuka i sl. i sve je zappravo u redu ali zvuka nigdje

Inace ja imam Windows 7 ultimate 32 bit, i integriranu zvučnu karticu...

Zato molim bilo koga da mi pomogne ako moze i ako nije problem.

Ako mi tko moze pomoc nek se javi na temu i ako mu treba ostale informacije o komponentama i sl. neka kaže.

Hvala!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problemi sa zvukom

najvjerojatni je ti je crkla integrirana zvučna kartica,kupi novu ,ne trebas neku skupu 80-100 kn stavi je na pci slot i instaliraj drajvere i sve ce bit u redu

13 godina
protjeran
Problemi sa zvukom

ee pozz...trebam pomoc...ovako dakle...instalirao sam nove windowse i trazim zvuk za tu maticnu plocu vec dva sata i nikako da nadem,a treba mi hitno...:( maticna ploca mi je:
Asus P4PE-X (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
a zvucna kartica je: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]

pokuso sam do sad 100 drivera nijedan nije upalio,a neki kad se krenu instalirat jednostavno mi se komp restarta i nista ne bude,vrati sve na staro...
windowsi su na njemu xp professional service pack 2....hvala puno na pomocii...

TL
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice