Oprostite ako već ima tema na ovo, ali je ja jednostavno nisam našao, naime već neko vrijeme mi se pregrijava cpu i tu nebi bilo problema da moj socket nije am3 938 i zbog toga mi je teško pronaći hladnjak koji paše na taj socket pa ako bi mi mogli pomoći pronaći novi hladnjak bilo bi super.
P.S. Već sam mijenjao termalnu pastu, počistio prašinu i ništa ne pomaže.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oprostite ako već ima tema na ovo, ali je ja jednostavno nisam našao, naime već neko vrijeme mi se pregrijava cpu i tu nebi bilo problema da moj socket nije am3 938 i zbog toga mi je teško pronaći hladnjak koji paše na taj socket pa ako bi mi mogli pomoći pronaći novi hladnjak bilo bi super.
P.S. Već sam mijenjao termalnu pastu, počistio prašinu i ništa ne pomaže.
Probaj na Njuškalu naći neki univerzalni hladnjak. Pri kupnji pripazi na pinove tj. konektor za hladnjak. Ako trenutačni hladnjak ima 3pin konektor, kupi drugi hladnjak sa 3pin konektorom. Ako hladnjak ima 4pin konektor, kupi hladnjak sa 4pin konektorom. Ako kupiš 3pin konektor, a imaš 4pin konektor, moguće da se kod sljedećeg boota prikaže CPU Fan error (ako imaš ASUS ploču, a moguće je da to i druge ploče prikazuju, samo u obliku slične greške)