Problem

poruka: 2
|
čitano: 892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem

zz, evo ovako, kad instaliram call of duty 4 i pocnem igrati izbaci gresku i nestane slike, kod puno igrica s autima i kamionima slike uopce nema nego je sve crno ili je grafika jako losa i trza slika, kad uspijem malo u igrici prilagoditi grafiku onda zvuk ne prati sliku, sto mislite u cemu je problem??? Sve ostalo je novo (monitor 22˝ zvucnici, krace sve ) i mislio sam da si kupim novo kuciste jer je ovo staro i zuji previse i sad ako bi ja kupio kuciste i prebacio HDD od 250 GB u taj novi jel bi sve ostalo kao sada (windowsi, igre i programi), da nemoram dizati nove? Zna li netko trgovine s kopjuterima u Osijeku da mogu kod njih naruciti kuciste i komponente po mom izboru? Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem

ne zuji tebi kučište nego ti zuje hladanjci vjerojatno. trebalo bi sve to rastaviti i očistiti od prašine, nema razloga za kupovati novo kučište, ako baš hočeš. ako prebaciš sve komponente u to novo kučište neće ti se izgubiti podaci s hdd-a. ne znam koja je grafička, ali možda se pregrijava, i možda je također puna prašine, trebalo bi provjeriti tempereture.

jedina trgovina u osijeku, koja ima koliko-toliko solidnu ponudu komponenti je konikom, u županijskoj ulici, ali ponuda im nije baš nešto posebno. provjeri na webu na njihovim stranicama.   ima i tih manjih privatnih trgovina, ali mi za sada ne pada ništa napamet. više se isplati kupovati recimo u "adm-u" pa da ti pošalju poštom to što kupiš..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice