Problem sa zvukom. HITNO!!!

poruka: 9
|
čitano: 1.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa zvukom. HITNO!!!

Pozdrav svima. Ja stalno imam neke probleme sa zvukom. Na svakoj platformi {#}

Znači, do sad je na kompu bilo sve ok i sa zvukom nikad nisam imao problema. SVE DO DANAS!
Upalim ja komp, reko, ajmo malo na Youtube. Upalim ja Highway to hell, kad ono...NEMA ZVUKA!
Pošto su mi zvučnici na monitoru odavno krepali (Bar mislim da su krepali, ne čuje se zvuk. Ugl. ako netko ima rješenje i za to, samo neka piše), sad koristim slušalice. Znam da je sa slušalicama sve ok jer na laptopu rade savršeno. Ako netko ima rješenje za ovo, molim vas da napiše.

Hvala unaprijed i lijep pozdrav svima. 

I just know that there are two theories when arguing with women. And neither one works.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Problem sa zvukom. HITNO!!!

Live linux CD u komp i vidi jel na njemu ima zvuka da eliminiraš softverski problem.

Ako ni tamo nema zvuka (Ubuntu, Mint...), onda imaš hardverski problem.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan

Molim te, pojasni što je Live linux cd. (Newb sam teški za takve stvari) {#}

I just know that there are two theories when arguing with women. And neither one works.
18 godina
summertime kaže...

Guglo pod ruke. Ak znaš naći highway to hell, znaš naći i što je live linux CD.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
summertime kaže...

To ti je OS kojega digneš sa CDa, znači bez instalacije, samo ga na CD spržiš

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
14 godina
neaktivan

Evo, skidam daj Live linux whatever.
I što da napravim s njim kasnije? 

17 godina
odjavljen

Koji skidaš. Ubuntu, Mint, neki drugi?

Kad se skine, sprži ga na CD malom brzinom (8x) i stavi u komp. Resetiraj ga, odaberi da se boota sa CDa (F10 ili F11 kod paljenja, kao da windowse ideš instalirati). Sačekaj da se linux boota i kad proradi, odi na youtube ili sa sticka ili moba ili čega već pusti neku pjesmu. Ako radi, imaš problem sa svojim windowsima.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan

Skidam Ubuntu, Mint i SUSE. Koji da spržim?

17 godina
odjavljen

Mint.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice