Problem sa Sapphire HD6870

poruka: 5
|
čitano: 1.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Preblem je nastao usljed rada na računalu,navedena kartica je radila prikopčana na 2 napajanja,sa svakog po jedan 6-pinski utor.
Radila je besprijekorno  čak i u zahtjevnim igricama (Crysis,GTA IV,BFBC 2),iako je računalo u kojem se nalazila uglavnom u to vrijeme služilo za glazbu i surfanje netom.
Kada sam pokrenio Google chrome i kliknio na link za stranicu komp se samo resetirao i počeo pištati(davati signale da nesto neradi.), a posto ja neznam citati te signale ja sam krenio dobrom starom metodom eliminacije iz koje sam zaključio da je problem u navedenoj kartici(posto sad pisem ovo sa iste konfiguracije samo sa HD4550).Zanima me hoce li to pokriti garancija,posto nikad nije OC-ana i jeli uopce problem u njoj ili u napajanju i zbog čega je uopce doslo do toga??

muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa Sapphire HD6870

ja bi reko da se grafa naduvala trave

14 godina
neaktivan
Re: Problem sa Sapphire HD6870

Ne truj Đebra.

muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
15 godina

Eventualno probaj na drugom napajanju i probaj grafu u drugom kompu jos za svaki slucaj ! Ako ustanovis da je grafa problem samo ju salji na servis !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Rješeno....

Probo sam benelli-a i radila je,a kad sam doso kuci tek sam onda zamjetio da se vod između zelenog i crnog prikljucka na 24-pinskom utoru od napajanja koje radi bez maticne odspojio i tak grafa nije dobivala el. energiju iz jednog napajanja jer ono ocito nije uopce bilo upaljeno -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice