Kupio sam novu grafu asus ah3650 silent agp 512mb.Posto imam 20¨ monitor,htio bi 1680*1050 imat.No,kad stavim to onda nemam ikonica ondnosno sve je pobjeglo u sve strane.Na kutiji ozada mi ne pise da podrzava tu rezoluciju,pa sam mislio ako ikako mozete pomoc.Imam windows xp sp 2.Fala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozes li staviti slike da se vidi kako izgleda taj problem?
naravno da mogu :).
http://img258.imageshack.us/img258/2443/slikaym5.jpg
Samo sto nemozes vidjeti ovako.Nego kad ja satvim tu rezoluciju,onda vidim samo desnu polovicu ekrana,a lijevu samo kad pomaknem mis u lijevo.
Ne vidim sliku, nije dobar link.
Cek malo, koji ti je monitor (marka i model, ne dijagonala)?
Ne kužim, slika ti izgleda normalno...
Slikaj s fotićem ono što ti vidiš.
Da ti nemas 20'' monitor 4:3 formata slike a pokusavas staviti 16:10 (widescreen)? Vidim da nemas driver za monitor instaliran, pa ne vidim koji je monitor. Mozda ti zato slika scrolla po horizontali kako ti ides misem lijevo-desno...
ma nije dobar ovaj imageshack nesto.Nego neznam ono koji omjer imam.Imam monitor Philips 200WS 20".Slika izgleda dobro kada se screenshota,ali kad se aplya nevalja.Mislis da ce bit ok kada instaliram drivere za monitor?
Vidio sam sliku, normalno izgleda. Probaj instalirati driver (link). Mozda da uslikas mobitelom kako tebi izleda pa da tu sliku stavis...
hehe,na tom sam siteu i ja bio al nemogu download,izgleda broken link.A nemogu slikat preko moba jer ga ne koristim jer mi punjac ne radi,a fotic nemam.Ali gle..Onu sliku koju si vidio.Prepolovi po polovici po horizontali.I desnu polovicu ja mogu vidjet.Tako bi izgledala slika.A ostali diio mogu vidjet kad pomaknem mis u lijevo.A mozda je i ovo problem.
Vidim na jednom forumu (nvidia) da neke nvidijine kartice taj monitor prepoznaju kao crt. Evo ti drugi link za download drivera pa probaj (sa philips stranice)
E dr.nasty,rijesio sam problem tako sto sam prispijio s dvi kabelom monitor i grafu :D.Nego imam novi problem.Kad pomaknem na agp 8x i lijevo sve oznacim,nakon restarta kompa mi se sve vrati na pocetno.Evo picture:
E dr.nasty,rijesio sam problem tako sto sam prispijio s dvi kabelom monitor i grafu :D.Nego imam novi problem.Kad pomaknem na agp 8x i lijevo sve oznacim,nakon restarta kompa mi se sve vrati na pocetno.Evo picture:
agp sucelje.
toooo fala ti care,samo je trebalo malo ipak vremena dok ne nadem drivere novijih verzija koji valjaju.Cherrs
zzzzz....imam problem...sa straom asusovom vga 256mb grafickom karticom...problem je u to da ja nwznam koja je verzija..a kad skinem vga-z program vresion : ????.....sam upitnici stoje....moje pitanje je..kako da saznam koja je verzoja moja grafa....aa...izgubio sam driver...(nisam znao gdje da se obratim pa na ovu sam temu sry) XD
VGA-Z? Mozda GPU-Z? Probaj s njim ako si pod vga-z mislio na nesto drugo. Takodjer, mozes vidjeti s everestom.
VGA-Z? Mozda GPU-Z? Probaj s njim ako si pod vga-z mislio na nesto drugo. Takodjer, mozes vidjeti s everestom.