Imam problem sa hardom.Obrisao sam par igrica i jos nesto nekoliko programa koje ne koristim.Ali mi piše da mi je preostalo još 259 GB a toliko mi je bilo i prije nego što sam obrisao igre i programe molim vas pomozite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem sa hardom.Obrisao sam par igrica i jos nesto nekoliko programa koje ne koristim.Ali mi piše da mi je preostalo još 259 GB a toliko mi je bilo i prije nego što sam obrisao igre i programe molim vas pomozite.
Kako si brisao?
-normalno, ako je upaljena kanta za smeće. Kad ju isprazniš oslobodit ćeš mjesto.
-igre i programi (sve, tj software) se ne brišu nego treba kroz deinstalaciju ukloniti. Ako nema u svom meniju (uninstall) tad imaš u control panelu (programs). Običnim brisanjem ostavljaš previše smeća.
-btw, naslov treba biti u kontekstu inače je nepotreban.
Bolje napravi Disk Cleanup pa označi sva polja da se obrišu i System Restore tačke.
Bolje napravi Disk Cleanup pa označi sva polja da se obrišu i System Restore tačke.
--- dobar i loš savjet. Dio opcija za čišćenje disk cleanupom je i pražnjenje recyclea, to je jednako kao da korisnik isprazni kantu, ali ostalo kao brisanje sys.restore je nepotreban savijet, rizičan, ako iz nekog razloga dođe do problema, nema restorea... Pošto je pitanje bilo konkretno, nakon brisanja igre krosnik vidi jednako zazuet HDD, želi izbrisati (samo) igru i ima dovoljno slobodnog mjesta. Zato ponekad ne treba odgovoriti više od potrebnog. Kao u vicu 2+2=5... ''izvrsno, jer je kolega odgovorio i više nego što je potrebno''.
-ali i dobar savijet, korišenje win alata za čišćenje, kojeg većina korisnika nije nikad pokrenula.
Da slažem se, ali koliko često System Restore ti zatreba? Uostalom System Restore u najvećem broju slučajeva i ne riješi nastali problem! Kako god bilo, system Restore Checkpoint nastaje veoma brzo nakon čišćenja.....
Da slažem se, ali koliko često System Restore ti zatreba? Uostalom System Restore u najvećem broju slučajeva i ne riješi nastali problem! Kako god bilo, system Restore Checkpoint nastaje veoma brzo nakon čišćenja.....
System restore je jedan od najkorisnijih alata u windowsima i u x situacija popravi ono što raznorazni "cleaneri" u*eru. U kombinaciji sa repair CDom, netko tko zna, može praktički mrtve windowse spasiti.
Možda jeste koristan ali meni zadnjih 10 godina gotovo ni jednom nije pomogao. Ono što znam jeste da kada računar uredno radi i uradim Disk Cleanup i označim sve za brisanje, nikad nisam zabrljao.
Pod "cleanere" mislim CCleaner i ekipu. To ljudi u pravilu ne znaju koristiti pa svašta naprave. Restore ugl pomaže.