Problem sa paljenjem računala

poruka: 17
|
čitano: 4.608
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo sad ujutro probao sam upaliti komp i sve normalno, ono ventilator počne zujati, procesor opterećen i onda za 5 sekundi - doslovno se ne događa ništa! Na ekranu nema apsolutno ništa, procesor neopterećen, windows se opće ne diže! Izgleda kao da nemam operativni sustav.

Znači, komjutor samo zuji i ništa se nedogađa!

Molim vas pomozite!

Nažalost, nemam pristup tom kompjuteru, a neznam napamet koje je točno ime matične, procesora itd. no evo ovo znam:

proc 1.8 Ghz core 2

gigabajt RAM-a

Windows vista Bussines

napajanje neznam nažalost

Napomena: imao sam i prije problema sa gašenjem računala, npr. ja bi stisnuo tipku Shut Down, i onda bi računalo pola sata stajalo na

"Logging off" dok ga ja nebi nasilu izgasio na onu tipku dole na kučištu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa paljenjem računala
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Evo sad ujutro probao sam upaliti komp i sve normalno, ono ventilator počne zujati, procesor opterećen i onda za 5 sekundi - doslovno se ne događa ništa! Na ekranu nema apsolutno ništa, procesor neopterećen, windows se opće ne diže! Izgleda kao da nemam operativni sustav.

Molim vas pomozite!

Nažalost, nemam pristup tom kompjuteru, a neznam napamet koje je točno ime matične, procesora itd. no evo ovo znam:

proc 1.8 Ghz core 2

gigabajt RAM-a

Windows vista Bussines

Napomena: imao sam i prije problema sa gašenjem računala, npr. ja bi stisnuo tipku Shut Down, i onda bi računalo pola sata stajalo na

Da li ti se odvrti na ekranu ono iz BIOS-a?
Abit AB9 Pro|Chipset P965|Intel Core 2 Duo, E6700, 2733 MHz|Kingmax 4x1024MB|NVIDIA GeForce 8800 GTS, 320 MB|WD Raptor 150 GB + Seagate 400GB + Maxtor 300GB + Maxtor 120GB + Seagate 300GB|Coolermaster Cosmos 1000|Chieftec 550W|Samsung SyncMaster 20"|
16 godina
protjeran

Probaj memoriju promjenit. Posudi od nekog pa probaj.

Vidi da se nije slučajno kakva žica odspojila.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...

Molim vas pomozite!

proc 1.8 Ghz core 2

gigabajt RAM-a

Windows vista Bussines

ne, ništa se ne odvrti. potpuno prazan ekran cijelo vrijeme
17 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...

Molim vas pomozite!

proc 1.8 Ghz core 2

gigabajt RAM-a

Windows vista Bussines

ne, ništa se ne odvrti. potpuno prazan ekran cijelo vrijeme
17 godina
neaktivan

Pokušaj zamijeniti RAM memoriju s nekom koja ispravno radi u drugom kompu.

Abit AB9 Pro|Chipset P965|Intel Core 2 Duo, E6700, 2733 MHz|Kingmax 4x1024MB|NVIDIA GeForce 8800 GTS, 320 MB|WD Raptor 150 GB + Seagate 400GB + Maxtor 300GB + Maxtor 120GB + Seagate 300GB|Coolermaster Cosmos 1000|Chieftec 550W|Samsung SyncMaster 20"|
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ili da prvo odnesem u HG spot komp? imam još garanciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ili da prvo odnesem u HG spot komp? imam još garanciju

To je još bolja solucija.
16 godina

Sličnih  problema sam ja ima sa napajanjem ili ono ili ram, nešto je

da mi ne filozofiramo odnesi ti njega na servis jer imaš garanciju

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 10:50 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da nije u monitoru riječ? Jel komp barem ispusti onaj jedan bip pa krene dalje a na monitoru crna slika?

17 godina
neaktivan

ne! nebude ni onaj bip na početku bootanja, apsolutno niš

16 godina
neaktivan

ja sam imao problem sa automatskim paljenjem kompa čim bi ga u struju ukopčo.

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ljudi odnio u HG spot komp danas, probali su oni ga upaliti kad ono radi sve normalno!!!! OMG

pa probo onda ja doma ga upaliti i....radi -.-   pa kako je to moguće?? jel se neko zajebaje sa mnom??

[url=http://profile.xfire.com/tonko14][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonko14.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koji si ti tonko

ma..dobro

ja kad sam nosio jedva našo servis.....

16 godina
neaktivan

ljudi odnio u HG spot komp danas, probali su oni ga upaliti kad ono radi sve normalno!!!! OMG

pa probo onda ja doma ga upaliti i....radi -.-   pa kako je to moguće?? jel se neko zajebaje sa mnom??

LOL. Možda ti se komp uplašio operacije i sad će jedno vrijeme opet dobro raditi. Izgleda da ti se tijekom transporta nešto vratilo na svoje mjesto i opet sve radi, samo što neznaš i dalje u čemu je bio problem. Nadam se da ti će neće ponovo pojaviti.
13 godina
neaktivan
Zdravo...Ja imam laptop toshiba, procesor amd athlon dual core 2.20 Ghz i 3GB RAMA,te windows 7...Moj problem je...paljenje laptopa odvija se vrlo sporo te kad se upali treba mu najmanje minuta i po da se sve učita(npr. otvorim ikonicu "računalo" ili "google" treba mu 15 sekundi...a poslje kao da se se "zagrije " i sve funcionira normalno i brzo???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa paljenjem računala
lalalu kaže...
Zdravo...Ja imam laptop toshiba, procesor amd athlon dual core 2.20 Ghz i 3GB RAMA,te windows 7...Moj problem je...paljenje laptopa odvija se vrlo sporo te kad se upali treba mu najmanje minuta i po da se sve učita(npr. otvorim ikonicu "računalo" ili "google" treba mu 15 sekundi...a poslje kao da se se "zagrije " i sve funcionira normalno i brzo???

pa iskljući start up nekih programa koji nisu potrebni za podizanje windoza. Učitava se i postavke programa koje si omogućio da se podiži sa windowsima.

Fero
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice