Problem sa NVIDIA 8400M gt

poruka: 2
|
čitano: 1.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam problem sa instaliranjem drivera za graficku NVIDIA 8400M gt .. Kupio sam laptop i na njemu je bila instalirana windows vista.. Sa vremenom poceo je usporavat i juce' sam podigao windows 7 .. Na visti je sve radilo OK .. Ali sada ne mogu instalirati driver za pomenutu graficku karticu , kada pokrenem originalni driver koji sam download-vo sa NVIDIA stranice izbaci mi prozor na kojem izbaci erorr "The graphic driver could not find compatible graphics hardware" , znam sta znaci ovo i skinuo sam odgovarajuci driver, tako da znam da u tome nije problem. 
pokusavao sam sve.. Od driver checkera , update sistema i svakakvih kombinacija koje sam mogao naci na forumima.. Jedino mi preostaje neko ko je imao ovakav problem i da ga je rijesio da mi pomogne.. 

nikad do sad nisam imao NVIDIA graficku karticu , sve su mi bile ATI-eve , pa tako da nisam bas upucen na njihov nacin instaliranja drivera (ako uopste i ima razlike)

Hvala vam..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 22:45 (slim2shady).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Skini drivere sa sajta od proizvođača laptopa.... Koji laptop je u pitanju? Pa da ti pomognem naći

Ove godine sam mislio provest perje kod bake na selu, ali mislit i srat nije isto, pa mi mama nije dopustila jer je babu prošle godine proždro vuk, te se prerušijo u baku, ali to je već druga priča
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice