Pozdrav!
Od prije 2 tjedna mi se počeo pojavljivati čudan problem...uglavnom....računalo se nikada ne želi upaliti iz prve,nego uvijek moram čupat kabel iz utičnice i iz napajanja te nakon odprilike 5 pokušaja upali se normalno i normalno se može upaliti ostatak dana?!?
Samo prvi put kada ga idem upaliti neće ni da se javi...
Pokušao sam promjeniti naponske kablove i pokušao sam sa drugim produžnim kablovima ali uvijek isti problem?Uglavnom produžni kabel na koje je spojeno računalo skup s monitorom i ruterom spojeno je na još jedan produžni koji je uštekan u zid na kojem su još telka i digitalni prijemnik...
Sad....zanima me da li je napajanje pred izdisajem ili je stvar u strujnoj mreži,kablovima ili nečem drugom?Napajanje je OCZ 700 W...
Ostale komponente sam pretesto s Hirens Bootom i nigdje mi nije bacio errore osim u RAM modulim,ali sumnjam da bi to mogo prouzrokovati probleme...nakon toga sam ih malo počistio i protesto jednu po jednu pločicu te je sve prošao uredno...
Zahvaljujem i pozz!

kad dobiš udar preko telefonskih linija ovisi kakva je bila jačina tog udara normalno.Za ovaj put si i predobro prošel to sigurno, no ubuduče drž se preventive treba ti kvalitetna prenaponska zaštita kao ovaj dole APC model i onda nema problema.