da ne otvaram novu temu.......da li bi 4850 bila dosta za AMD 6000 @3GHZ(dvije jezgre) ili on za nju
kakva iskustva imate sa njim,da li je dobar za gaming sa 4850,..........
da ne otvaram novu temu.......da li bi 4850 bila dosta za AMD 6000 @3GHZ(dvije jezgre) ili on za nju
kakva iskustva imate sa njim,da li je dobar za gaming sa 4850,..........
da to znam..........nego bolje poslije ubosti phenoma II 940 ili 920 kada padnu cijene,a onda ne moras mijenjati maticnu,a ovaj AMD 6000 je ja mislim solidan sa danasnje naslove pa i buduce..grafa igra ja mislim vecu ulogu
da to znam..........nego bolje poslije ubosti phenoma II 940 ili 920 kada padnu cijene,a onda ne moras mijenjati maticnu,a ovaj AMD 6000 je ja mislim solidan sa danasnje naslove pa i buduce..grafa igra ja mislim vecu ulogu
Mene jos zanima samo jedno na koliko bi mi procesor radio E 7400(2X2,8) stabilno, i da nemoram kupovati novi hladnjak. Na koliko je sigurno da stavim taj fsb? Imam matičnu EP45-DS3 i G.SKILL 1000 Mhz. Hvala!