Znaci uđem u Steam i pokrenem Left 4 dead 2 i krene i onda se onako monitor ugasi i pise mi out of range i jos neke gluposti o rezoluciji,a kada stavim slusalice cujem kako igra radi a nema slike!Pa jer moze neko pomoci?Nabrijo sam se na igru a nemogu pokrenut.Pomoc pls. :(
Problem s monitorom kada želim pokrenuti igru
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.288
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trsto332 napisi tocnu konfiguraciju , dali si probo sa nekim drugim driverima za graficku pokrenut tu igru, dali ti se samo na toj igrici gasi monitor ili na svakoj ?
drakula789 skim se ti boriš :)

Idi u compability mode ukljuci ono 640x480 udji u igru,namjesti rez,izadji,iskljuci ono640x480,igraj i uzivaj
Idi u compability mode ukljuci ono 640x480 udji u igru,namjesti rez,izadji,iskljuci ono640x480,igraj i uzivaj
da! negdje i to radi bez problema... no nisam htio napisati jer neznam dali steam igre tak funkcioniraju!
da! negdje i to radi bez problema... no nisam htio napisati jer neznam dali steam igre tak funkcioniraju!
Kod mene je to radilo i za steam samo nemozes na precac nego moras ici na c pa naci mapu i dalje znas.