Problem s mikrofonom

poruka: 4
|
čitano: 2.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem s mikrofonom

Pozdrav

Imam Asus P8Z77-M PRO matičnu sa integriranom Realtek zvučnim čipom. Instalirao sam Win 7 i uštekao u audio i mic svoj Creative Fatal1ty headset. U Control Panelu, pod odjeljkom zvuk, prepoznaje i slušalice i mikrofon, te oboje reagiraju na podražaje.

Kada upalim Skype, zvuk u slušalicama radi, ali mikrofon nikako, ne reagira na podražaje. Kada upalim Sound Recorder, zvuk se snima normalno, što će reći da mikrofon radi. Probao sam nekoliko verzija skype-a, uključujući aktualnu, problem i dalje ostaje isti. Instalirao sam najnovije zakrpe za OS i drivere za mbo (uključujući zvuk), problem sa Skypeom i dalje ostaje.

Što učiniti?

Hvala na svakom savjetu.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s mikrofonom

Imas u opcijama na skypu

13 godina

imam isiti problem ustekam mic i nece da radi nemogu ni na skype da pricam ni nsita sve je to pocelo od kada sam kupio novu grafu probao sam i format pc i sve i skinuo sam pun vrag drivera i nista sada kontam kupiti novu zvucnu ili nesta

14 godina

http://www.pohrani.com/f/1l/vI/4fXDAHDN/2382012.png

Nije do opcija u Skypeu, na prošlom računalu je sve normalno radilo, znam podesiti Skype. Imam samo jedan izlaz i utaj je uštekan mic. No samo u Skype on ne reagira, npr u Sound recorderu radi, ...

Fuck me I'm famous.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice